Open Avond 9 maart

317644 Low Resolution, Klas met deeltijd en duale studenten bij de HAN University of Applied Sciences studierichting Onderwijs en Opvoeding op K35.

Sfeer proeven op de campus en bij de opleiding(en) van je keuze? Dat kan gelukkig weer! Kom op 9 maart naar de campus in Arnhem of Nijmegen en stel al je vragen aan onze medewerkers en studenten. Zo kies jij voor de opleiding die bij jou past!

• Datum: woensdag 9 maart 2022
  • Tijd: 17.00 tot 21.00 uur.
  • Locatie: De HAN-campus in Arnhem en Nijmegen. Voor de opleidingen van Sport en Bewegen geldt: locatie Papendal. Parkeren bij de HAN is gratis.
  • Programma: Het programma is 1 week van tevoren bekend.

DeeltijdHet programma

Het programma is samengesteld om jou zo veel mogelijk te helpen bij het maken van de juiste studiekeuze.

• Programma per opleiding
    Elke opleiding heeft een eigen programma. Op de campus kun je al je vragen stellen in het inlooplokaal. Volg een proefcollege of een interactieve voorlichting. Of ga je liever voor een 1-op-1-gesprek?

• Algemeen programma
    Er is ook een algemeen programma. Daar kun je bijvoorbeeld terecht voor een studiekeuzetest, HAN Employment, omscholen en doorstuderen. En bekijk de HAN-campussen om de sfeer te proeven!
317759 Low Resolution, Klas met deeltijd en duale studenten bij de HAN University of Applied Sciences studierichting Financien en Rechten op LvS10.

De klas van...Ontmoet je nieuwe netwerk!

Bij een deeltijd- of duale studie aan de HAN gaat het niet alleen om de leerstof maar ook om de mensen die je ontmoet, je nieuwe netwerk. Mensen in je klas kunnen je verder helpen, inspireren of nemen inzichten uit de praktijk mee. Door je eigen werkplek en die van je klasgenoten kom je ook in contact met bedrijven. Dit begint al op de Open Avond, waar je studenten en werkgevers kunt ontmoeten. Een extra reden om te komen!

316767 Low Resolution, Klas met deeltijd en duale studenten bij de HAN University of Applied Sciences studierichting Bouw en Infra in Connectr

Vragen? Plan een adviesgesprek!

Ben je naar de Open Avond geweest op 17 november? En heb je nog vragen over jouw persoonlijke studieroute?  Plan dan een apart adviesgesprek in met een studieadviseur van jouw opleiding voordat je een definitieve keuze maakt.

34972 jongen in gesprek achter laptop

Interesse in een specifiek gebied?

Economie en Bedrijf

Business & Communicatie | Financiën & Recht | International Studies | Management & Organisatie | Marketing, Sales & Communicatie | Lerarenopleidingen Economie & Bedrijf

Overleg in de hal

Exact en Informatica

ICT | Laboratorium | Lerarenopleidingen Exact & Informatica

communication and multimedia design samenwerken testlab

Gedrag en Maatschappij

Mens & Organisatie | Zorg & Welzijn | Lerarenopleidingen Gedrag & Maatschappij

student kijkt naar anderen

Gezondheid en Sport

Zorg & Vitaliteit | Sport & Bewegen | Laboratorium | Lerarenopleidingen Gezondheid & Sport

Student met infuus

Onderwijs en Opvoeding

Tweedegraads lerarenopleidingen | Basisonderwijs

Juf en kinderen met Ipad

Recht en Bestuur

Recht

associate degrees, Ferdinant en Damla in overleg, FEM HBO Rechten

Taal en Communicatie

Communicatie | Lerarenopleidingen talen

studeren in de brew, communicatie, brew, studeren, studenten, finance, economie

Techniek

Bouw & Infra | Engineering & Automotive | Laboratorium | Lerarenopleidingen Techniek

Vragen?

Kijk eerst eens in onze FAQ. Staat het antwoord op jouw vraag daar niet tussen?
ASK HAN! We helpen je graag persoonlijk verder.

Werkdagen: 08:00 tot 17:00 uur

Liever bellen of appen?