Open Dag Nijmegen | 15 januari 2022

356468 meisje, muts, avond, lichtjes, open dag

Welke hbo-opleiding past bij jou? De Open Dag is hét moment om dat te onderzoeken. Stel op 15 januari al je vragen aan studenten en docenten van de opleidingen. Hopelijk kun je die dag zelf kiezen of je naar de campus komt of de voorlichtingen online volgt. Binnenkort weten we meer!

15 januariKom je naar de Open Dag in Nijmegen?

Ontdek de voltijd hbo-opleidingen van de HAN in Nijmegen! We hopen dat we elkaar op 15 januari online én op de Nijmeegse campus kunnen ontmoeten, maar vanwege de coronamaatregelen is nog niets zeker. Wil je op de hoogte gehouden worden? Laat hier je mailadres achter, dan krijg je een seintje als je je kunt aanmelden.

333563 Open dag 2021 2022 header groen meisje met handen

Na de Open DagVerliefd geworden?

Klikt het met een opleiding? Kom na de Open Dagen verder kennismaken om te onderzoeken of de opleiding écht bij jou past. Kom een dagje Proefstuderen of Meelopen, of bespreek jouw persoonlijke situatie in een 1-op-1 gesprek.

Studenten Pedagogiek luisteren naar elkaar in een kring

AKS HANVragen of problemen?

Heb je vragen over aanmelddeadlines, toelatingsvoorwaarden, de studiekeuzecheck of...? ASK HAN helpt je graag persoonlijk verder.

Student in gang met telefoon

Naar de Open Dag Arnhem

Wil jij een opleiding in Arnhem bezoeken? Hier lees je alles over de Open Dag van de HAN in Arnhem op zaterdag 22 januari 2022.

356469 jongen, avond, lichtjes, open dag