Programma op de campus | Arnhem

356469 jongen, avond, lichtjes, open dag
Meld je aan22 januari | op de campus
Bekijk het online programma22 januari | online

De Open Dag op de Arnhemse campus gaat door! We nemen wel een aantal maatregelen voor de veiligheid. Kom jij dit weekend sfeer proeven tussen 9:00 en 15:00 uur? Hier vind je het programma!

Open Dag Arnhem | 22 januariProgramma op de campus in Arnhem

Van welke Arnhemse opleidingen wil jij op zaterdag 22 januari meer weten? Van 9:00 tot 15:00 uur zitten de studenten en docenten op de campus voor je klaar. Kijk in het programmaboekje welke voorlichtingen je kunt volgen en meld je aan!

Nog geen idee welke opleiding je wilt bezoeken? Check dan het Algemeen Programma, met een workshop over studiekeuze en brede voorlichtingen zoals 'Ik wil iets met economie' of 'Ik wil leraar worden'.

333566 HAN Open Dag voltijd 2021 2022 header meisje op stoel roze achtergrond

Veelgestelde vragenMoet ik een mondkapje dragen?

Meer weten over de Open Dagen van de HAN in coronatijd? Welke maatregelen we nemen, of je een corona toegangsbewijs nodig hebt en of je een mondkapje op moet bijvoorbeeld? In deze FAQ houden we je op de hoogte. Spoiler alert: ja, een mondkapje is verplicht.

307068 Student vrouw hal R31

Hoe kom ik op de Open Dag?

• Je vindt de HAN campus aan de Ruitenberglaan, op loopafstand van treinstation Arnhem Presikhaaf.
  • Hier vind je de adressen van alle locaties van de HAN in Arnhem.
  • Er zijn voldoende parkeergelegenheden, volg de borden HAN Open Dagen. De parkeerwachters zullen je dan een plek aanwijzen.
285934 Treinspoorwijk Nijmegen. Zwaartepunt Health

ASK HANVragen?

Heb je een vraag over aanmelden, studiekeuze, toelating, selectie en plaatsing, collegegeld of onze opleidingen? Of kun je zo snel de weg niet vinden? Kijk eens in de FAQ of stel je vraag aan ASK HAN.

Student in gang met telefoon