Open Dag Arnhem | 22 januari 2022

356469 jongen, avond, lichtjes, open dag

De Open Dag is hét moment om te onderzoeken welke studies bij jou passen. Stel op 22 januari al je vragen aan studenten en docenten van de Arnhemse opleidingen. Hopelijk kun je die dag zelf kiezen of je naar de campus komt of de voorlichtingen online volgt. Binnenkort weten we meer!

22 januari 2022Kom je naar de Open Dag in Arnhem?

Ontdek de voltijd hbo-opleidingen van de HAN in Arnhem! We hopen dat we elkaar op 22 januari online én op de Arnhemse campus kunnen ontmoeten, maar vanwege de coronamaatregelen is nog niets zeker. Wil je op de hoogte gehouden worden? Laat hier je mailadres achter, dan krijg je een seintje als je je kunt aanmelden.

333563 Open dag 2021 2022 header groen meisje met handen

Na de Open DagVerliefd geworden?

Klikt het met een opleiding? Kom na de Open Dagen verder kennismaken om te onderzoeken of de opleiding écht bij jou past. Kom een dagje Proefstuderen of Meelopen, of bespreek jouw persoonlijke situatie in een 1-op-1 gesprek.

Studenten Pedagogiek luisteren naar elkaar in een kring

AKS HANVragen of problemen?

Heb je vragen over aanmelddeadlines, toelatingsvoorwaarden, de studiekeuzecheck of...? ASK HAN helpt je graag persoonlijk verder.

Student in gang met telefoon

Naar de Open Dagen Nijmegen

Wil jij een opleiding in Nijmegen bezoeken? Lees hier alles over de Open Dagen van de HAN in Nijmegen op 15 januari 2022.

356468 meisje, muts, avond, lichtjes, open dag