Open Dag Arnhem | 22 januari 2022

356469 jongen, avond, lichtjes, open dag

De Open Dag in Arnhem gaat door! Stel op 22 januari van 9:00 tot 15:00 uur al je vragen aan onze studenten en docenten. Online of op de campus, dat kan allebei.

Arnhem | 22 januari 2022Wat staat er op het programma?

Ontdek de hbo-opleidingen van de HAN in Arnhem! Kom je op 22 januari sfeer proeven op de campus of volg je de voorlichtingen van de Arnhemse opleidingen toch liever online? Kan allebei! Bekijk hier het programma op de campus en online.

333563 Open dag 2021 2022 header groen meisje met handen

Veelgestelde vragenMoet ik een mondkapje dragen?

Meer weten over de Open Dagen van de HAN in coronatijd? Welke maatregelen we nemen en of je een corona toegangsbewijs nodig hebt? Dat lees je allemaal in de FAQ. Spoiler alert: Yep, een mondkapje is verplicht.

307068 Student vrouw hal R31

Na de Open DagVerliefd geworden?

Klikt het met een opleiding? Kom na de Open Dagen verder kennismaken om te onderzoeken of de opleiding écht bij jou past. Kom een dagje Proefstuderen of Meelopen, of bespreek jouw persoonlijke situatie in een 1-op-1 gesprek.

Studenten Pedagogiek luisteren naar elkaar in een kring

ASK HANVragen?

Heb je een vraag over aanmelden, studiekeuze, toelating, selectie en plaatsing, collegegeld of onze opleidingen? Of kun je zo snel de weg niet vinden? Kijk eens in de FAQ of stel je vraag aan ASK HAN.

Student in gang met telefoon