Open Dag Studierichtingen | 6 november 2021

Jelle van Esch; Durf campagnebeeld voor openingspaginahan.nl Breed

Dit is de start van jouw studiekeuze! Zit je in 4 havo of 5 vwo en weet je nog niet welke richting je straks op wilt? Dan is dit de ideale Open Dag voor jou. Ontdek de campus en proef aan een heleboel hbo-opleidingen tijdens de Open Dag Studierichtingen van de HAN!

Meld je aan

Als jij hier je mailadres achterlaat krijg je als 1e een seintje als je je kunt aanmelden voor de Open Dag Studierichtingen op 6 november.

voltijd campagne durf jelleyuan 2019

Wat staat er op het programma?

• Volg algemene voorlichtingen over studiekeuze en studeren aan het hbo
  • Volg voorlichtingen per studierichting: welke wereld zit er achter deze richting, welke opleidingen en beroepen horen erbij?
  • Kies 1 of meer studieclusters die je verder wilt onderzoeken en maak ter plekke kennis de opleidingen in dat cluster.
  • Je krijgt het Studiekeuzemagazine en het Studiekeuze Q&A kaartspel mee naar huis

Let op: deze Open Dag draait om studierichtingen, er zijn geen presentaties van opleidingen.

54939 Meiden lachen aan tafel met planten jong eerstejaars

Open Dagen OpleidingenWeet jij al welke opleidingen je wilt bezoeken?

Tijdens de Open Dag Studierichtingen ontdek jij welke richting bij jou past. Die opleidingen kun je verder onderzoeken tijdens de Open Dagen Opleidingen later in november. Die is online én op de campus. Volg de online voorlichtingen lekker vanuit  huis. Of ontmoet studenten, volg proefcolleges en proef de sfeer op de campus in Arnhem of Nijmegen!

• 13 en 14 november 2021 in Nijmegen
  • 20 november 2021 in Arnhem
Studenten Pedagogiek luisteren naar elkaar in een kring