Open Dagen Nijmegen | 13 &14 november

333568 Open Dag 2021 2022 header jongen met petje en lichtjes

Op zaterdag 13 en zondag 14 november waren de Open Dagen in Nijmegen. Wil jij 1 van de online voorlichtingen nog eens op je gemak terugkijken? Dat kan, als een online voorlichting op 13 november is opgenomen vind je die hier terug.

13 en 14 novemberVoorlichting terugkijken?

Heb jij tijdens de Open Dag op zaterdag 13 november een online voorlichting gemist, of wil je 'm nog eens rustig terugkijken? Sommige online voorlichtingen zijn opgenomen. Check hier of je de voorlichting die jij zoekt kunt terugkijken.

333563 Open dag 2021 2022 header groen meisje met handen

Na de Open DagVerliefd geworden?

Klikt het met een opleiding? Kom na de Open Dagen verder kennismaken om te onderzoeken of de opleiding écht bij jou past. Kom een dagje Proefstuderen of Meelopen, of bespreek jouw persoonlijke situatie in een 1-op-1 gesprek.

Studenten Pedagogiek luisteren naar elkaar in een kring

AKS HANVragen of problemen?

Heb je vragen over aanmelddeadlines, toelatingsvoorwaarden, de studiekeuzecheck of...? ASK HAN helpt je graag persoonlijk verder.

Student in gang met telefoon

Naar de Open Dag Arnhem

Wil jij een opleiding in Arnhem bezoeken? Hier lees je alles over de Open Dag van de HAN in Arnhem op zaterdag 20 november 2021.

333567 HAN Open Dag voltijd 2021 2022 header meisje met lichtjes