Open Dagen Nijmegen | 13 en 14 november 2021

69462 voltijd campagne durf Yuan 2019. Breed

Heb je een paar voltijd hbo-opleidingen op het oog? Een Open Dag is hét moment om te onderzoeken of die studies echt bij jou passen. Kom sfeer proeven en stel je vragen aan studenten en docenten van de opleiding(en). Dat kan op 13 en 14 november online én op de campus!

13 en 14 novemberKom je naar de Open Dag in Nijmegen?

Ontdek de voltijd hbo-opleidingen van de HAN! Volg online voorlichtingen vanuit  huis of ontmoet studenten en volg proefcolleges op de campus in Nijmegen. Op 13 november kan dat allebei! Binnenkort vind je hier veel meer info en kun je je aanmelden. Als je jouw mailadres achter laat, geven we je een seintje als het zover is.

voltijd campagne durf Beau 2019. Breed

AKS HANVragen of problemen?

Heb je vragen over aanmelddeadlines, toelatingsvoorwaarden, de studiekeuzecheck of...? ASK HAN helpt je graag persoonlijk verder.

Student in gang met telefoon