Programma op de campus | Arnhem

333567 HAN Open Dag voltijd 2021 2022 header meisje met lichtjes

Yes, we kunnen elkaar weer op de campus ontmoeten! Jij komt toch ook sfeer proeven bij onze Arnhemse hbo-opleidingen op zaterdag 20 november? Volg de voorlichtingen en stel je vragen aan studenten en docenten. Hier lees je wat er die dag op het programma staat.

Open Dag Arnhem | 20 novemberProgramma op de campus in Arnhem

Van welke opleidingen wil jij op zaterdag 20 november meer weten? Van 9:00 tot 15:00 uur zitten de studenten en docenten voor je klaar. Kijk in het aanmeldformulier welke voorlichtingen je kunt volgen en stel je eigen programma samen!​ Binnenkort vind je hier ook nog een handig programmaboekje.

Nog geen idee welke opleiding je wilt bezoeken? Geen probleem, check dan het Algemeen Programma, met een workshop over studiekeuze en brede voorlichtingen zoals 'Ik wil iets met economie' of 'Ik wil leraar worden'.

333566 HAN Open Dag voltijd 2021 2022 header meisje op stoel roze achtergrond

Let op!Goed om te weten

• Meld je op tijd aan, want in verband met corona zit er wel een maximum aan het aantal deelnemers per voorlichting.
  • Neem jij je vader of moeder mee naar de Open Dag op de campus? Gezellig! Dat kun je bij jouw aanmelding op het formulier aangeven. Jouw plus one hoeft zich dus niet zelf aan te melden.
Telefoons internationaal