Online programma

317755 Low Resolution, Klas met deeltijd en duale studenten bij de HAN University of Applied Sciences studierichting Exact en Informatica op LvS2.

Wil je meer weten over onze deeltijd- of duale opleidingen maar kun je 17 november niet naar de campus komen? Of kun je maar naar 1 locatie komen? Volg dan voorlichtingen online, thuis of op de campus. Zo krijg je achter je laptop een goed beeld van alle mogelijkheden!

Algemeen programma online

Overweeg je een masteropleiding aan de HAN? Wil je de overstap maken van mbo naar hbo? Of ben je een omscholer? Dan bieden we allerlei online activiteiten aan voor jou:

• Webinar Doorstromen naar een HAN Masteropleiding
  • Webinar Van mbo naar hbo
  • 1-op-1-gesprekken met een studiekeuzecoach.

De inschrijving is inmiddels gesloten. Heb je je niet aangemeld maar wil je toch een online groepsvoorlichting volgen? Geen probleem! Ga naar het programmaoverzicht en klik op de Teams-link van de activiteit van jouw keuze.

317758 Low Resolution, Klas met deeltijd en duale studenten bij de HAN University of Applied Sciences studierichting Financien en Rechten op LvS10.

Online Programma per opleiding

Een aantal opleidingen heeft online activiteiten klaar staan die je vanuit huis kunt volgen. Of online op de campus als dat handig is in je planning. Ga je voor een online inlooplokaal, een Q&A-sessie of een webinar?

De inschrijving is inmiddels gesloten. Heb je je niet aangemeld maar wil je toch een online groepsvoorlichting volgen? Geen probleem! Ga naar het programmaoverzicht en klik op de Teams-link van de activiteit van jouw keuze.

317650 Low Resolution, Klas met deeltijd en duale studenten bij de HAN University of Applied Sciences studierichting Onderwijs en Opvoeding op K35.

FAQWebinar volgen via Teams

Heb je je ingeschreven voor een online sessie? Dan krijg je voor de Open Avond een link in je e-mail waarmee je kunt deelnemen aan de online voorlichting via Microsoft Teams. Vragen over hoe het werkt? Of heb je problemen met Teams? Bekijk dan de veelgestelde vragen over Teams.

34982 jongeman achter laptop telefoon in handen

Stel je avond samen Programmaoverzicht

Wil je weten wat er allemaal online te doen is tijdens de Open Avond? Bekijk alle webinars, Q&A's en Meet and Greets hieronder bij de studierichting van jouw keuze. De activiteiten zijn onderverdeeld in associate degrees, bachelor- en masteropleidingen én in post-hbo, cursussen en trainingen. Heb je je ingeschreven? Dan krijg je voor de Open Avond een link in je e-mail waarmee je kunt deelnemen. Mail kwijt? Je vindt alle links ook in onderstaand programmaoverzicht.

Algemeen programma

Economie en Bedrijf

Exact en Informatica

Gedrag en Maatschappij

Gezondheid en Sport

Onderwijs en Opvoeding

Recht en Bestuur

Taal en Communicatie

17 november FAQ Online Open Avond

Meer advies nodig?

Heb je advies nodig over jouw persoonlijke studieroute? Ga dan langs bij het inlooplokaal van je opleiding en stel je vragen. Is dat niet genoeg om een keuze te maken of heb je nog vragen na de Open Avond? Plan dan een apart adviesgesprek in na de Open Avond met een studieadviseur van jouw opleiding.

34972 jongen in gesprek achter laptop

ASK HAN

Tijdens de Open Avond krijg je behoorlijk wat informatie te verwerken. Over onze opleidingen, bijvoorbeeld. Heb jij een praktische vraag, over aanmelden, toelatingseisen of studiekosten? ASK HAN! We denken graag met je mee. Stuur ​een WhatsApp'je naar: (024) 353 05 00 of scan de QR-code. We staan voor je klaar!

HAN Whatsapp QR code