Programma op de campus

317644 Low Resolution, Klas met deeltijd en duale studenten bij de HAN University of Applied Sciences studierichting Onderwijs en Opvoeding op K35.
17 nov
Meld je aanOpen Avond

Het kan weer, elkaar ontmoeten op de campus! Kom jij op 17 november 2021 sfeer proeven bij onze deeltijd- en duale opleidingen in Arnhem en Nijmegen? Volg de voorlichtingen en stel je vragen aan studenten en docenten. Hier lees je wat er op het programma staat en welke coronamaatregelen er gelden.

Programma per studierichting

Nieuwsgierig wat er waar en wanneer te doen is? Klik op het programmaoverzicht van de locatie waar je heen gaat en stel je eigen avond samen.

Programmaoverzicht Plaats Gebouw
Bouw en Infra, IT Arnhem Ruitenberglaan 26
Economie en Bedrijf / Recht en Bestuur Arnhem Ruitenberglaan 31
Engineering en Automotive Arnhem Ruitenberglaan 29
Lerarenopleidingen Nijmegen Kapittelweg 35
Sport en Bewegen Papendal Papendallaan 51
Zorg, Welzijn en Laboratorium Nijmegen Kapittelweg 33

131702 Bezoeker bladert door HAN magazine voltijd brochure in auditorium bezoekers op achtergrond

Algemeen programma

Heb je algemene vragen over studeren in deeltijd? Kom dan langs op de informatiemarkt voor info over:

• Aanmelden en toelating
  • Collegegeld en financiering
  • Hulp bij het vinden van een leerwerkplek
  • Contact leggen met werkgevers uit de sector.

317643 Low Resolution, Klas met deeltijd en duale studenten bij de HAN University of Applied Sciences studierichting Marketing, Sales en Communicatie op GWW1.

Programma per opleiding

De opleidingen hebben allerlei activiteiten op de campus gepland tijdens de Open Avond. Maak een echt college mee of stel al je vragen aan docenten in 1 van de inlooplokalen. Volg een rondleiding of ga naar een klassikale interactieve voorlichting, het kan allemaal! Bekijk in het aanmeldformulier welke opleidingen aanwezig zijn of check het programmaoverzicht.

De inschrijving voor 1-op-1-gesprekken is inmiddels gesloten.

317756 Low Resolution, Klas met deeltijd en duale studenten bij de HAN University of Applied Sciences studierichting Engineering en Automotive in Connectr
232300 Studenten begroeten elkaar met elleboog. Mondkapjes op. Covid19. Corona

Maatregelen tegen corona Veelgestelde vragen

Parkeren en openbaar vervoerBereikbaarheid van de HAN

Parkeren op de HAN is gratis tijdens de Open Avond.

Ook met het openbaar vervoer zijn we goed bereikbaar. Kijk voor je persoonlijke reisadvies op 9292.nl.

SEE, parkeersymbool elektrische auto

Neem alvast een kijkje op de campus

Nieuwsgierig geworden naar onze locaties? Bekijk dan vast onze locaties in Arnhem en Nijmegen in vogelvlucht.

ASK HAN

Tijdens de Open Avond krijg je behoorlijk wat informatie te verwerken. Over onze opleidingen, bijvoorbeeld. Heb jij een praktische vraag, over aanmelden, toelatingseisen of studiekosten? ASK HAN! We denken graag met je mee. Stuur ​een WhatsApp'je naar: (024) 353 05 00 of scan de QR-code. We staan voor je klaar!

Benieuwd naar het verschil tussen deeltijd en duaal? Luister de podcast!

HAN Whatsapp QR code

Meer advies nodig?

Heb je advies nodig over jouw persoonlijke studieroute? Ga dan langs bij het inlooplokaal van je opleiding en stel je vragen. Is dat niet genoeg om een keuze te maken of heb je nog vragen na de Open Avond? Plan dan een apart adviesgesprek in na de Open Avond met een studieadviseur van jouw opleiding.

34972 jongen in gesprek achter laptop