Open Avond 17 november

316771 Low Resolution, Klas met deeltijd en duale studenten bij de HAN University of Applied Sciences studierichting Management en Organisatie op IPKW Waterstoflab
17 nov
Open AvondMeld je aan

Sfeer proeven op de campus en bij de opleiding(en) van je keuze? Dat kan gelukkig weer! Kom op 17 november naar de campus in Arnhem of Nijmegen en stel al je vragen aan onze medewerkers. Kun je niet naar de HAN komen? Sommige opleidingen bieden ook online voorlichting of een 1-op-1-gesprek aan.

• Datum: woensdag 17 november 2021
  • Tijd: 17.00 tot 21.00 uur. De online voorlichting start vanaf 17.00 uur, de activiteiten op de campus beginnen om 18.00 uur.
  • Locatie: De HAN-campus in Arnhem en Nijmegen én online. Voor de opleidingen van Sport en Bewegen geldt: locatie Papendal. Parkeren bij de HAN is gratis.
  • Catering: broodjes en drankjes.
  • Aanmelden: Meld je nu aan voor de opleiding van jouw keuze. Aanmelden is verplicht omdat we op de campus werken met een e-ticket als toegangsbewijs. Voor de online activiteiten krijg je na aanmelding de link(s) toegestuurd per e-mail.
  • Programma: Bekijk het programma van de activiteiten op de campus en de online sessies.
  • Coronavirus: Het is belangrijk elkaar veilig te kunnen ontmoeten, dus vergeet je mondkapje niet. We volgen hierin de richtlijnen van het RIVM.

Stappenplan aanmeldenHoe werkt het?

1. Meld je aan. Je geeft in het aanmeldformulier aan in welke opleiding(en) je interesse hebt.
  2. Je kunt je ook al aanmelden voor de online sessies of een 1-op-1 gesprek inplannen (op onze campus en/of online).
  3. Heb je je aangemeld voor activiteiten op de campus, dan krijg je na je aanmelding een e-ticket. Neem deze mee. We scannen je e-ticket bij binnenkomst.
  4. Heb je je aangemeld voor online activiteiten? Dan ontvang je een mail met de link naar de activiteiten van jouw opleiding.
  5. We sturen je een uur voor de start van de online activiteiten ook nog een sms als reminder.
31623 student kijkt in boek met laptop op schoot

Op de campus en onlineHet programma

• Programma op de campus
    Elke opleiding heeft zijn eigen programma. In het inlooplokaal kun je al je vragen stellen. Op de campus vind je ook een informatiemarkt waar je terecht kunt voor algemene vragen.
  • Online programma
    Veel opleidingen bieden ook online voorlichtingen aan. Of meld je aan voor een van de algemene webinars voor doorstromers van mbo naar hbo of naar een HAN Masteropleiding.
317759 Low Resolution, Klas met deeltijd en duale studenten bij de HAN University of Applied Sciences studierichting Financien en Rechten op LvS10.

De klas van...Ontmoet je nieuwe netwerk!

Bij een deeltijd- of duale studie aan de HAN gaat het niet alleen om de leerstof maar ook om de mensen die je ontmoet, je nieuwe netwerk. Mensen in je klas kunnen je verder helpen, inspireren of nemen inzichten uit de praktijk mee. Door je eigen werkplek en die van je klasgenoten kom je ook in contact met bedrijven. Dit begint al op de Open Avond, waar je studenten en werkgevers kunt ontmoeten. Een extra reden om te komen!

316767 Low Resolution, Klas met deeltijd en duale studenten bij de HAN University of Applied Sciences studierichting Bouw en Infra in Connectr

Interesse in een specifiek gebied?

Economie en Bedrijf

Business & Communicatie | Financiën & Recht | International Studies | Management & Organisatie | Marketing, Sales en Communicatie | Lerarenopleidingen Economie & Bedrijf

Overleg in de hal

Exact en Informatica

ICT | Laboratorium | Lerarenopleidingen Exact & Informatica

communication and multimedia design samenwerken testlab

Gedrag en Maatschappij

Mens & Organisatie | Zorg & Welzijn | Lerarenopleidingen Gedrag & Maatschappij

student kijkt naar anderen

Gezondheid en Sport

Zorg& Vitaliteit | Sport & Bewegen | Laboratorium | Lerarenopleiding Gezondheid & Sport

Student met infuus

Onderwijs en Opvoeding

Tweedegraads lerarenopleidingen | Basisonderwijs

Juf en kinderen met Ipad

Recht en Bestuur

Recht

associate degrees, Ferdinant en Damla in overleg, FEM HBO Rechten

Taal en Communicatie

Communicatie | Lerarenopleidingen talen

studeren in de brew, communicatie, brew, studeren, studenten, finance, economie

Techniek

Built Environment | Engineering en Automotive | Laboratorium | Lerarenopleidingen Techniek

Denk aan je mondkapjeMaatregelen tegen corona

De coronamaatregelen zijn begin november weer aangescherpt. Gelukkig gaat de Open Avond door. Een paar tips om elkaar veilig te kunnen ontmoeten:

• Om ervoor te zorgen dat het niet te druk wordt, zit er een maximum aan het aantal bezoekers. Meld je dus op tijd aan!
  • Wil je de drukte nu liever niet opzoeken? Sommige opleidingen bieden ook online sessies aan. Of kom naar de volgende Open Avond in maart.
  • Tijdens de Open Avond hoef je bij de ingang je coronatoegangsbewijs niet te laten zien. Wel scannen we de bevestiging van je aanmelding.
  • Vergeet je mondkapje niet, zodat je die kunt opzetten als je door het gebouw loopt. Als je ergens zit, mag je mondkapje af.
232300 Studenten begroeten elkaar met elleboog. Mondkapjes op. Covid19. Corona

ASK HAN

Tijdens de Open Avond krijg je behoorlijk wat informatie te verwerken. Over onze opleidingen, bijvoorbeeld. Heb jij een praktische vraag, over aanmelden, toelatingseisen of studiekosten? ASK HAN! We denken graag met je mee. Stuur ​een WhatsApp'je naar: (024) 353 05 00 of scan de QR-code. We staan voor je klaar!

Benieuwd naar het verschil tussen deeltijd en duaal? Luister de podcast!

HAN Whatsapp QR code