132433 presentatie groente en fruit op tafel

Welkom op de introsite van Voeding en Diëtetiek!

Woensdag 25 augustus Introductie Voeding en Diëtetiek

In verband met de coronamaatregelen wordt het introductieprogramma aangepast. Binnenkort ontvangen jullie vanuit de opleiding een mail met het aangepaste programma.

Introductie studievereniging Nopfy

Studenten van de opleidingen Fysiotherapie, Voeding & Diëtetiek, Ergotherapie en Logopedie kunnen deelnemen aan de introductie van studievereniging Nopfy

Een onvergetelijke ervaring
Je leert tijdens de introductie al je nieuwe studiegenootjes en het studentenleven in Nijmegen kennen. Samen met je groepje en intro-ouders ga jij allerlei leuke activiteiten doen!

Programma
Als de maatregelen het toelaten zal de helft fysiek en de helft online plaatsvinden. Het programma is nog onder voorbehoud van wijzigingen in verband met het coronavirus. Op de planning staan een kroegentocht, beachvolleybal, pubquiz en muziekbingo!

Meer informatie en aanmelden
Meld je snel aan. Bij je aanmelding kan je kiezen om je alleen voor het fysieke deel, alleen voor het online deel of voor beide delen aan te melden. Bekijk het complete en meest actuele programma van de Nopfy Introductie 2021 via de site van Nopfy.