close-up kaartspel met studenten

Tijdens de introductie kom je een heleboel te weten over de HAN en je opleiding én je leert je medestudenten kennen. Let's make some new friends! De HAN intro is dit jaar van 25-26 en 27 augustus 2021. Hier lees je wat jou te wachten staat.

HAN Intro 2021

We kunnen niet wachten om jou te ontmoeten en je te laten zien wat de HAN allemaal te bieden heeft! Het ziet er naar uit dat we dat dit jaar de intro live kunnen doen. De introductie van Toegepaste Psychologie vindt plaats op 25-26-27 augustus. Lees de uitleg hieronder even goed door om te begrijpen hoe het programma in elkaar zit.

Het programma: je neemt deel op 25 of 26 augustus

Als nieuwe student bij Toegepaste Psychologie ben je welkom op de locatie het Buitencentrum in Overasselt op 25 óf 26 augustus om onder andere je klas en studieloopbaanbegeleider (je mentor) te leren kennen. Dit is echt een onwijs gave locatie midden in het bos waar we goed aan de teambuilding kunnen werken!

Waarom 25 óf 26 augustus? Omdat we nog wel rekening houden met de 1,5 meter afstand regel, hebben we de klassen gesplitst over 2 dagen. Op deze dagen wordt hetzelfde programma aangeboden, maar dus voor de ene of andere helft van de klassen. Je wordt tijdens de introductie begeleid door een intropapa of mama. Dit zijn ouderejaars studenten van de opleiding.

• Klas VA01 t/m VA08 zijn welkom op 25 augustus.
  • Klas VA09 t/m VA16 zijn welkom op 26 augustus.

Je moet nog heel eventjes wachten om te weten in welke klas je zit. Ons advies is dus, om beide dagen nog even vrij te houden maar wel al je 'toegangsticket' te scoren! Je ontvangt op 18 augustus van ons nog een mail met informatie over de introductie, je rooster en de indeling van de klassen zodat je ook weet welke dag je verwacht wordt.

Het aanmelden kan dus via de webshop van de HAN. De kosten zijn € 27,50. Dit is inclusief de activiteiten, lunch en avondeten. Een koopje dus!

Programma

• 10:00 uur: Aanwezig bij het Buitencentrum in Overasselt, (er stopt een bus voor de deur, 20 minuten van station Nijmegen) welkomstwoord en uitleg van de dag, kennismaking met je klas en mentor mama's/papa's.
  • 11:00 - 18:00 uur: in verschillende rondes onderneem je verschillende activiteiten met je klas. Zo neem je deel aan een leuke psychologische workshop, doe je een fysiek actieve activiteit en maak je kennis met onze studievereniging TOEP!
  • 12:30 uur: Lunch*
  • 18:15 uur: BBQ*, met feestelijk programma
  • 20:30 uur: Einde programma

* Ook vegetarisch mogelijk

Bekijk het Buitencentrum Overasselt

Vrijdag 27 augustus

Op 27 augustus vindt er ook nog een activiteit plaats vanaf 12:00 uur in Nijmegen. Dit wordt georganiseerd door onze Studievereniging TOEP.

Samen Nijmegen ontdekken, psychologische interesses delen en vrienden voor het leven maken? De studievereniging weet daar wel raad mee! TOEP een introductie activiteit. We starten om 12 uur in Nijmegen met een lunch, gevolgd door een buitenactiviteit en er wordt ook nog gebowld! De dag eindigt rond 16:00 uur.

De aanmelding voor deze dag gaat ook via de webshop van de HAN. Let op: dit is dus een aparte aanmelding! Het is dus ook mogelijk om je alleen op te geven voor de introductiedag van de opleiding. Maar als je overweegt lid te worden van TOEP, wil je hier zeker bij zijn!

De kosten zijn €7,50. Er zijn beperkte plekken beschikbaar dus op=op!

Aanmelden en kosten op een rij

Zoals gemeld kun je je aanmelden via de webshop:

• De kosten voor 25 of 26 augustus zijn €27,50. Via de HAN webshop kun je dit betalen. Doe mee en maak een mooie start van je studententijd!
  • De kosten voor deelname op 27 augustus zijn €7,50. Via de HAN webshop kun je dit regelen. Leuk je dan te zien!

Contact

Wil je meer weten over jouw introductie? En staat het antwoord op jouw vraag niet op deze pagina of hieronder bij de veelgestelde vragen? Stuur dan een mail naar secretariaat.tp@han.nl

Benieuwd wat er speelt binnen de opleiding Toegepaste Psychologie? Volg ons alvast op Instagram:

FAQ Veelgestelde vragen

Studeren in coronatijd

Het afgelopen jaar stond in het teken van online studeren. Hoe zal dat komend studiejaar zijn? Dat weten wij ook niet precies. Hopelijk kunnen we elkaar steeds meer op de campus ontmoeten. Met of zonder 1,5 meter afstand, mondkapjes en zelftesten. Je leest er meer over op han.nl/studerenencorona.

nijmegen-studeren-samen-studeren

Maak een flitsende start!

Weet jij waar je straks je lessen gaat volgen? En bij wie je terecht kunt als je vragen hebt? Je moet misschien nog wat praktische zaken regelen. Kijk eens op han.nl/flitsendestart. Daar lees je alles over de campus, op kamers, studieverenigingen, collegegeld en meer. Zo trap je het 1e jaar meteen goed af!

nijmegen-studeren-samen-studeren