Intro programma Ondernemerschap & Retail Management

homebase

Welkom op de intro-site van Ondernemerschap & Retail Management. Op dinsdag 24 augustus begint de introductie. Een gezellige week waarin je heel veel te weten komt over je opleiding, je medestudenten en de HAN. Ben jij erbij? Hier lees je wat jou te wachten staat.

HAN INTRO 2021

We kunnen niet wachten om jou te ontmoeten en je te laten zien wat de HAN allemaal te bieden heeft!

Voor en door studenten
De introductie van de opleiding Ondernemerschap & Retail Management wordt georganiseerd door Studievereniging SVSB! Het belooft een gezellige, maar ook informatieve week te worden, waarbij je met diverse activiteiten heel veel te weten komt over je opleiding, je medestudenten en de HAN. Zorg dat je erbij bent!

Contact met ouderejaars
We kunnen ons voorstellen dat je naast de informatie op deze website nog allerlei vragen hebt over je nieuwe studie, de school, de stad, de studievereniging, je lesweek en meer. We bieden je daarom de mogelijkheid om al voor en tijdens de zomer in contact te komen met een ouderejaarsstudent. Zij staan voor je klaar voor vragen of gewoon een leuk gesprekje. Vind je dit prettig? Stuur dan een mail naar Niels Meijer van SVSB via NEB.Meijer@student.han.nl.

Belangrijke informatie
Om de eerste lesweken goed van start te gaan vind je onderaan deze pagina belangrijke documenten ter voorbereiding op je studie. In de week voor de introductie ontvang je per mail meer informatie over de klas waarin je geplaatst bent.

Het programma van dag tot dag

• Aanmelden en kosten

​De kosten voor deelname bedragen €100,-. Hiervoor krijg je onvergetelijke ervaringen die je nog tot ver in je studie blijft koesteren! Via de HAN webshop kun je je aanmelden en betalen. Zeker weten dat je niks gaat missen? Meld je dan zo snel mogelijk aan! VOL = VOL!!
  • Mentoren

Bij de start van de intro krijg je te horen wie jouw mentoren zijn. De mentoren (ouderejaars studenten) hebben contact met jou en je groepje. Samen met het enthousiaste organisatieteam zorgen zij voor een onvergetelijke introductie!
  • BENIEUWD?

Ben jij benieuwd naar wat jou te wachten staat? Bekijk dan onze Facebook en Instagram pagina’s voor de leukste foto’s en video’s van alle afgelopen feesten, activiteiten, reizen en introductieweken!
  • Nog vragen?

Heb je een vraag of wil je meer informatie over de introductiedagen, stuur dan je mail naar: NEB.Meijer@student.han.nl. Wij hopen je te mogen verwelkomen op de introductieweek!

Neem een kijkje in het gebouwCampus Nijmegen