studenten oefenen op elkaar

Binnenkort vindt de opleidingsintroductie plaats van Mondzorgkunde. Een gezellige start waarin je heel veel te weten komt over je opleiding, je medestudenten en de HAN. Ben jij erbij? Hier lees je wat jou te wachten staat.

In de welkomstbrief die je binnenkort ontvangt per post krijg je alle nadere informatie om goed voorbereid met je studie te kunnen starten.

Opleidingsintroductie Programma Mondzorgkunde

Datum: Maandag 23 augustus 2021
Locatie: Tandheelkunde faculteit (Philips van Leydenlaan 25), ruimte 0.042 (grote collegezaal)

08.30 uur Welkom door mw. Van Boxtel (Academiemanager Mondzorgkunde)

08.45 uur Introductie door propedeuse docenten

09.00 uur Jaarvertegenwoordiging Mondzorgkunde

09.10 uur Beroepsvereniging: NVM www.mondhygienisten.nl

09.20 uur Tandheelkundige FaculteitsVereniging: TFV

09.35 uur Indeling groepjes rondleiding

09.40 uur Rondleiding Faculteit Tandheelkunde

10.30 uur Thee / koffie & elkaar ontmoeten

11.00 uur Einde

Tandheelkundige FaculteitsVereniging Nijmegen (TFVN) Studentenintroductie

De studenten intro is van 22 augustus tot en met maandag 30 aug. Deze wordt georganiseerd door de Tandheelkundige Faculteits Vereniging TFV. Deze intro is speciaal bedoeld voor studenten Tandheelkunde én Mondzorgkunde.

Kijk voor meer informatie en aanmelden op www.tfvn.nl/introductie-2021.

Meer informatie

Wil je meer weten over jouw introductie? Mail dan naar introductiemzk@gmail.com.