GGM K33 kantine rode hoge stoelen studenten

Binnenkort begint de introductie van de opleiding Medische Hulpverlening. Een gezellige week waarin je heel veel te weten komt over je opleiding, je medestudenten en de HAN. Ben jij erbij? Hier lees je wat jou te wachten staat.

Het programma is onder voorbehoud!

Maandag 23 augustus

10:00 Aanwezig op school

11:00 Rondleiding/speurtocht school

12:00 Lunch op eigen gelegenheid

13:00 Spellen om elkaar en de opleiding beter te leren kennen

15:00 Pauze (ruimte om even naar huis te gaan of naar je slaapplek)

17:00 BBQ in kleine groepjes op het Waalstrand

20:00 Themafeest in het Bascafé of in de Molenstraat

Dinsdag 24 augustus

10:00 Activiteit in Honig
Beachvolleybal en Pubquiz

17:30 Activiteit stormbaan bij Olround

18:00 Eten bij de bowlingbaan

19:00 Bowlen

20:30 Karaoke Café Groots (Themafeest)

Woensdag 25 augustus

10:00 - 12:00 Bootcamp

15:00 Kroegentocht met eventuele opdrachten of escape room

19:00 Met z'n allen eten en erna een cantus

Donderdag 26 augustus

12:00 Lunchen in het park (eigen lunch meebrengen) en vervolgens crazy 88

16:00 - 17:00 Eten bij van Buuren

19:00 Spellen op het waalstrand

Vrijdag 27 augustus

Brakken knakken dag en tevens een gezamenlijke afsluiting.

• Aanmelden

Ben jij al helemaal enthousiast? Meld je dan aan via het online aanmeldingsformulier!
  • Buddy systeem

Wat houdt dit in? Wij willen graag dat jullie met al jullie vragen bij ons, jullie introductie mentoren/bmh-studenten, terecht kunnen en dat wij elkaar toch een beetje leren kennen. Met de gemaakte groepjes zullen wij een WhatsApp groep maken met een huidig student erin. Het maken van groepjes kan enkele dagen duren! Het buddy systeem zal ervoor zorgen dat je vast wat mensen leert kennen van de opleiding en je de ruimte hebt voor het stellen van al je vragen. Deze vragen mogen over van alles gaan, bijvoorbeeld over school, het studentenleven en het zoeken naar een kamer.
  • Contact

Wil je meer weten over jouw introductie? Neem dan contact op met de introductiecommissie van SV Aventum (introductie@svaventum.nl).

Studeren in coronatijd

Door de coronamaatregelen ziet de start van jouw 1e studiejaar er net even anders uit dan normaal. Je volgt bijvoorbeeld vaker lessen vanuit huis, omdat er maar een beperkt aantal studenten op de HAN mag zijn. Als 1e-jaarsstudent krijg jij wel voorrang om zoveel mogelijk lessen te volgen op de campus. Zo kunnen we elkaar leren kennen. Lukt dat niet, dan doen we er alles aan om het online zo goed mogelijk te regelen.

Lees meer over de start van jouw studiejaar op han.nl/flitsendestart.

Alvast sfeer proeven?Neem een kijkje in het praktijkhuis van Medische Hulpverlening

Volg ons op social media!