99984 logopedie talentvol student docent BITE

Welkom op de intropagina van de opleiding Logopedie!

Programma introductiedag Logopedie Woensdag 25 augustus 2021

Het programma van deze dag is tussen 10.00 uur en 15.30 uur.

10.00 - 10.30 uur Ontvangst in centrale hal (Kapittelweg 33)
Presentielijst, uitdelen informatie, meenemen naar het lokaal

10.30 - 11.30 uur Introductiecollege
Doornemen dagprogramma, informatie over de opleiding

11.30 - 12.15 uur SLB-bijeenkomst
Kennismaken en vragen beantwoorden

12.15 - 13.00 uur Pauze

13.00 - 15.30 uur Safaritocht door Nijmegen
Ontdek bekende en belangrijke plekken in Nijmegen

De  groep wordt opgesplitst waarbij de ene helft gaat starten met de Safaritocht en vervolgens het programma op de HAN. De andere groep volgt het programma eerst op de HAN en gaat daarna op Safaritocht.

Introductie studievereniging Nopfy

Studenten van de opleidingen Fysiotherapie, Voeding & Diëtetiek, Ergotherapie en Logopedie kunnen deelnemen aan de introductie van studievereniging Nopfy

Een onvergetelijke ervaring
Je leert tijdens de introductie al je nieuwe studiegenootjes en het studentenleven in Nijmegen kennen. Samen met je groepje en intro-ouders ga jij allerlei leuke activiteiten doen!

Programma
Als de maatregelen het toelaten zal de helft fysiek en de helft online plaatsvinden. Het programma is nog onder voorbehoud van wijzigingen in verband met het coronavirus. Op de planning staan een kroegentocht, beachvolleybal, pubquiz en muziekbingo!

Meer informatie en aanmelden
Meld je snel aan. Bij je aanmelding kan je kiezen om je alleen voor het fysieke deel, alleen voor het online deel of voor beide delen aan te melden. Bekijk het complete en meest actuele programma van de Nopfy Introductie 2021 via de site van Nopfy.

Stel je vraag

Hieronder lees je de antwoorden op een aantal veel gestelde vragen over de start van de opleiding Logopedie.