GGM K33 kantine rode hoge stoelen studenten

Welkom op de introductiesite van de opleiding Fysiotherapie!

Opleidingsintroductie Fysiotherapie

Op woensdag 25 augustus vindt de opleidingsintroductie plaats. Deze wordt georganiseerd door FSV Praktisch (de vakinhoudelijke studievereniging van de opleiding Fysiotherapie). Deze bijeenkomst is verplicht!

Alle nieuwe 1e jaars worden uitgenodigd voor dit kennismakingsprogramma. Je zult op deze dag voor het eerst samenkomen met jouw Community of Practice (CoP). Wat is een CoP ook alweer? Bekijk hiervoor de animatie van de opleiding; deze vind je ook in de factsheet voor nieuwe 1e jaars.

Het introductieprogramma bestaat uit een aantal onderdelen waaronder:

• kennismakingsspellen
  • een rondleiding door het gebouw
  • algemene informatie over FSV en de opleiding.

Alle 1e jaars worden in 2 groepen verdeeld.

Groep 1:

• 10.30: Inloop
  • 11.00: Start
  • 13.00: Einde

Groep 2:

• 13.00: Inloop
  • 13.30: Start
  • 15.30: Einde

Kort voor 25 augustus ontvang je via de mail bericht in welke groep je zit en hoe laat je in welk lokaal wordt verwacht. Alles vindt plaats op de locatie van Fysiotherapie: Kapittelweg 33 in Nijmegen.

Introductie studievereniging Nopfy

Studenten van de opleidingen Fysiotherapie, Voeding & Diëtetiek, Ergotherapie en Logopedie kunnen deelnemen aan de introductie van studievereniging Nopfy

Een onvergetelijke ervaring
Je leert tijdens de introductie al je nieuwe studiegenootjes en het studentenleven in Nijmegen kennen. Samen met je groepje en intro-ouders ga jij allerlei leuke activiteiten doen!

Programma
Als de maatregelen het toelaten zal de helft fysiek en de helft online plaatsvinden. Het programma is nog onder voorbehoud van wijzigingen in verband met het coronavirus. Op de planning staan een kroegentocht, beachvolleybal, pubquiz en muziekbingo!

Meer informatie en aanmelden
Meld je snel aan. Bij je aanmelding kan je kiezen om je alleen voor het fysieke deel, alleen voor het online deel of voor beide delen aan te melden. Bekijk het complete en meest actuele programma van de Nopfy Introductie 2021 via de site van Nopfy.