Intro programma Biologie en Medisch Laboratoriumonderzoek

GGM K33 kantine rode hoge stoelen studenten

Op dinsdag 24 augustus begint de introductie van BML. We hebben een gezellige week gepland waarin je heel veel te weten komt over je opleiding, je nationale en internationale medestudenten en de HAN. Ben jij erbij?

Algemeen

De start van iedere dag is op het introterrein, ook wel kamp genoemd. Het adres hiervan is Rijksweg 7 in Malden. Op dit terrein is de inschrijving en van hieruit vinden de activiteiten plaats.

Het is handig als je een fiets hebt of er eentje kunt lenen, want de intro brengt je naar verschillende plekken in Nijmegen. Lopen of het ov zijn in dit geval niet handig.

In tegenstelling tot wat eerder op deze pagina stond, is er op maandag geen programma voor ouders!

Dag 1 Dinsdag 24 augustus

Deze dag staat vooral in het teken van de eerste kennismaking met onze school en met je jaargenoten. En we gaan nog veel meer leuke dingen doen.

08:00 - 09:00 uur    Inschrijving in Malden
09:30 - 10:15 uur    Introductiepraatje
10:15 - 11:30 uur    Kennismaking introgroepje
12:00 - 13:00 uur    Speeddaten docenten
13:00 - 17:00 uur    Vossenjacht/crazy 88
17:30 - 18:30 uur    Eten
18:30 - 22:00 uur    Feest op introterrein

Dag 2 Woensdag 25 augustus

Vandaag staat in het teken van sport.

09:00 uur                 Verzamelen
11:30 - 16:30 uur    Radboud sportdag
17:00 - 18:30 uur    Eten bij de Refter
19:00 - 22:00 uur    Feest op introterrein

Dag 3 Donderdag 26 augustus

Tijd om de stad te leren kennen.

10:00 - 12:00 uur    Geile Spelen
12:00 - 13:00 uur    'Worst time of the day'
13:30 - 22:00 uur    Kroegentocht

Eten regel je deze dag zelf.

Dag 4 Vrijdag 27 augustus

De laatste dag alweer. We hopen dat je met de informatie die je hebt gekregen, de spellen die je samen met je lotgenoten hebt gespeeld en het feest dat je hebt gevierd voldoende bagage en vooral zin hebt om met je studie te beginnen. Vandaag nog een korte afsluiting.

Rond 09:00 uur        Verzamelen
09:30 uur                  Afronding op introterrein
11:30 - 14:30 uur    Brunch en bowlen
15:30 - 16:00 uur    Afsluiting op de HAN

• 't Reactievat

Wij zijn S.V. 't Reactievat, de studievereniging voor de studies BML, Life Sciences, Chemie, Chemistry en Bio-informatica in het mooie Nijmegen. Je kunt altijd even kennis komen maken op onze social media, onze site en natuurlijk ook tijdens onze introductie. Momenteel zijn we druk bezig met een programma waarmee we jullie een onvergetelijke introductie gaan bezorgen. Wij hopen jullie dan ook allemaal terug te zien op de leukste introductie die er is!
  • Mentoren

Op de 1e dag van de intro krijg je te horen wie jouw mentoren zijn. Die ouderejaarsstudenten begeleiden jou en je groepje. Samen met de mensen van 't Reactievat zorgen zij voor een onvergetelijke introductieweek.
  • Kosten

Aan de intro zijn kosten verbonden. Deze bedragen 75 euro.
  • Aanmelden

Meld je voor 16 augustus aan. Daarna krijg je van ons een mail met alle informatie.

Contact

Wil je meer weten over jouw introductie? De contactpersonen van jouw opleiding zijn Joris Braber, Kim Bredenkamp en Ilse Verstegen. Te bereiken op bestuur@reactievat.nl.