presenteren

Welkom op de site van Bedrijfskunde Nijmegen. Hier lees je alles over wat je allemaal nog moet doen vóórdat je kunt beginnen met je studie en als voorbereiding op je eerste lesweken. Ook vind je hier veel informatie over de introductie. De HAN intro is dit jaar van 23 t/m 27 augustus 2021.

HAN Intro 2021

We kunnen niet wachten om jou te ontmoeten en je te laten zien wat de HAN allemaal te bieden heeft! Het ziet er naar uit dat we dat dit jaar weer op de campus kunnen doen, al is in coronatijd niets helemaal zeker.

Voor en door studenten

Studievereniging Nexus en de opleiding Bedrijfskunde organiseren de introductie. Een gezellige, maar ook informatieve week waarbij je met diverse activiteiten heel veel te weten komt over je opleiding, je medestudenten en de HAN. Zorg dat je erbij bent!
Let op: volg je de opleiding in Arnhem? Bekijk dan het programma van Arnhem.

Contact met ouderejaars

We kunnen ons voorstellen dat je naast de informatie op deze website nog allerlei vragen hebt over je nieuwe studie, de school, de stad, de studievereniging, je lesweek en meer. We bieden je daarom de mogelijkheid om al voor en tijdens de zomer in contact te komen met een ouderejaarsstudent. Zij staan voor je klaar voor vragen of gewoon een leuk gesprekje. Vind je dit prettig? Wij zorgen er dan voor dat er contact met je wordt opgenomen. Je kunt je aanmelden via dit aanmeldformulier.

Het programma van dag tot dag

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen

Word nu lid van de besloten Facebookgroep 'HAN Introductie Bedrijfskunde 2021'. Of kijk op de site van studievereniging Nexus. Zo blijf je op de hoogte van alle ontwikkelingen en krijg je het laatste nieuws over de introductieweek!

Studeren en overleggen in The Brew

Aanmelden en kosten

Let op: Je meld je uitsluitend aan voor de activiteiten die de studievereniging samen met jouw opleiding organiseert. We verzoeken je vriendelijk om jezelf vóór 16 augustus aan te melden: voor deze introductieweek geldt vol is vol.

• De Meet & Greet op maandag 23 augustus (incl. lunch) is een verplicht onderdeel en is gratis. Hiervoor hoef je je niet aan te melden, je krijgt hiervoor automatisch een uitnodiging via de mail.
  • Aan de kenniscarrousel op donderdag 26 augustus kun je vrij deelnemen, dit is ook een gratis onderdeel.
  • De kosten voor deelname bedragen €40,- . Hiervoor krijg je onvergetelijke ervaringen die je nog tot ver in je studie blijft koesteren! Via de HAN webshop kun je je aanmelden en betalen.

Vragen? Stuur even een berichtje

• Wil je meer weten over jouw meet &greet op de eerste dag? Stel je vraag aan Brigitte Nijsen. Stuur haar even een mailtje: propedeuse.aoo@han.nl.
  • Wil je meer weten over de andere intoductiedagen, stuur dan je mail naar: intro@svnexus.nl. Wij hopen je te mogen verwelkomen op de introductieweek!

Maak kennis met de studieverenigingNexus van Bedrijfskunde

Studenten vertellen over de studievereniging en verwelkomen je bij de opleiding.

Sturad: Studentenvereniging Nijmegen

Studentenvereniging STURAD is dé studentenvereniging van de HAN! Wil jij ook meer uit je studententijd halen? Word dan lid van studentenvereniging STURAD!

Sv Sturad | Dé Studentenvereniging van de HAN

Gevonden!

Gevonden! Deze QR code is onderdeel van de ‘Kick Start je opleiding’ challenges. Wil jij je ook alvast goed voorbereiden op je opleiding én startkapitaal verdienen? Volg dan de stappen van ‘Kickstart je opleiding met College Coins’ te vinden bij belangrijke informatie bovenaan deze pagina.

300555 QR code voor de HAN intro voor de start met College Coins

Studeren in coronatijd

Het afgelopen jaar stond in het teken van online studeren. Hoe zal dat komend studiejaar zijn? Dat weten wij ook niet precies. Hopelijk kunnen we elkaar steeds meer op de campus ontmoeten. Met of zonder 1,5 meter afstand, mondkapjes en zelftesten. Je leest er meer over op han.nl/studerenencorona.

nijmegen-studeren-samen-studeren

Maak een flitsende start!

Weet jij waar je straks je lessen gaat volgen? En bij wie je terecht kunt als je vragen hebt? Je moet misschien nog wat praktische zaken regelen. Kijk eens op han.nl/flitsendestart. Daar lees je alles over de campus, op kamers, studieverenigingen, collegegeld en meer. Zo trap je het 1e jaar meteen goed af!

nijmegen-studeren-samen-studeren

Neem een kijkje in het gebouwCampus Nijmegen