Intro Communicatie Krullenbol

Wat leuk dat je in Nijmegen komt studeren! Tijdens de intro van de HAN kom je meer te weten over je studiegenoten, je opleiding, de HAN en de stad. De intro is van 23 t/m 27 augustus.

Het programma

De opleidingen van de HAN in Nijmegen hebbben een gezellig intro-programma gemaakt. Ga naar de intropagina van jouw opleiding en check daar het programma en meer!

Witte vlag met HAN logo tijdens de open dag

studie- en studentverenigingen

Het bruist in Nijmegen van de activiteiten speciaal voor studenten. Er zijn allerlei studie- en studentverenigingen actief. En dan zijn er ook nog speciale studentensportverenigingen. Welke zijn er allemaal en wat is het verschil? Lees snel verder.

Groep studenten buiten in gesprek

Nijmegen Acties en oproepen

Hier vind je straks alle acties en oproepen rondom de Intro in Nijmegen.

Kijk ook eens op:

HAN campus Nijmegen

Waar kom je straks eigenlijk terecht? Nijmegen heeft een campus met prachtige moderne gebouwen op loopafstand van station Heyendaal. En binnen een paar minuten fietsen sta je in het bos.

Overzicht campus Nijmegen gebouw LvS2

Nijmegen | de stad

De sfeer in Nijmegen is relaxed. En omdat Nijmegen ook een universiteit heeft, voelt het als een echte studentenstad. Zeker in Nijmegen-Oost, waar veel oud-studenten blijven hangen en zich settelen.

Groepje studenten in Kronenburgpark in Nijmegen

SAM | Journalistiek medium HAN

SAM doet verslag van alles wat er op de HAN gebeurt en praat met mensen die op 1 of andere manier bij de HAN zijn betrokken: studenten, medewerkers, onderzoekers en afgestudeerde HAN’ers in het werkveld. Ook tijdens de intro natuurlijk!

Still video SAM Guus

Tips van Gemeente Nijmegen

Gemeente Nijmegen heeft een handige pagina vol tips voor (nieuwe) studenten. Over het stallen van je fiets of het doorgeven van een verhuizing bijvoorbeeld. Maar je leest er ook wat er allemaal te doen is in en om de stad.

Nijmegen Grote Markt met fietsen