robot constructie animeren op laptop

De introductie van Werktuigbouwkunde is op 23 en 24 augustus op de HAN Campus in Arnhem. Je komt al heel veel te weten over je opleiding, je medestudenten en de HAN. Ben jij erbij?

Wat mag je verwachten?

De introductie van Werktuigbouwkunde is op 23 en 24 augustus. Tijdens de introductie leer je je klasgenoten en je studiebegeleider (leerteamcoach) kennen. Na deze introductie weet je ook waar je je rooster kan vinden en wat je kan verwachten in de eerste weken van het nieuwe schooljaar. Best belangrijk dus! Daarom verwachten we ook dat je aanwezig bent bij de introductie.

Naast het serieuze gedeelte is er natuurlijk ook ruimte om op een gezellige manier de ouderejaars, studenten van Engineering, en de studie-/studentenverenigingen te leren kennen. Zij kunnen je van alles vertellen over de opleiding, het studentenleven op de HAN en in Arnhem. Voor de lunch en het avondeten wordt gezorgd!

Maandag 23 augustus

Het introprogramma wordt verzorgd door o.a. studievereniging Amoras. 'Back to the Zoo' is het thema! Oh ja, we verzoeken je dringend om rekening te houden met de 1,5 meter coronaregel!

• 09.00 uur: Ontvangst van de introstudenten, ingedeeld per klas
  • 09.30 uur: Intro in aparte lokalen met docenten voor klassikaal deel
  • 12.30 uur: Lunch
  • 13.00 uur: Welkom door academiemanager Marjolein Bron en voorstellen van studievereniging Amoras
  • 14.00 uur: Sportmiddag
  • 17.30 uur: Avondeten
  • 19.30 uur: Muziekbingo!
  • 21.30 uur: Einde van deze introdag, je moet het campusterrein verlaten

Dinsdag 24 augustus

• 09.00 uur: Aanwezig bij de tent en je krijgt uitleg over deze dag
  • 09.30 uur: Start Ganzenbord en spellendeel
  • 12.30 uur: Lunch
  • 13.30 uur: Vervolg Ganzenbord en spellendeel (groepswissel)
  • 16.30 uur: Avondeten
  • 17.30 uur: Drankje bij Lokaal'99 of in de tent + verder gezellig kennismaken met elkaar
  • 21.30 uur: Einde van deze introdag, je moet het campusterrein verlaten

Vul een korte vragenlijst in Studievereniging Amoras verzorgt jouw intro!

Je studievereniging Amoras verzorgt dus voor jou een leuke introductie. Helaas kan deze wegens de corona-maatregelen niet helemaal in de gebruikelijke vorm plaatsvinden. Toch willen de enthousiaste studenten van Amoras je van harte welkom heten met verschillende leuke en gezellige activiteiten verdeeld over 2 dagen.

Op de eerste dag maak je in de ochtend kennis met je eigen opleiding. In de middag en op de tweede dag staan er leuke activiteiten klaar en kun je je medestudenten van alle engineeringopleidingen leren kennen.

Je wordt op de eerste dag, om 9 uur in de ochtend, in de grote rode tent op het parkeerdek achter het onderwijsgebouw aan de Ruitenberglaan 29 verwacht!

Help mee om de intro zo leuk en aangenaam mogelijk te laten verlopen!
Daarom willen we graag van je weten welke maat t-shirt we voor jou moeten bestellen en of je mogelijk wensen hebt wat betreft het eten.

Maak kennis!Studenten vertellen over je studievereniging Amoras

De studie Werktuigbouwkunde in vogelvlucht

Meer informatie over je intro

• Kosten intro?

Aan de intro van Werktuigbouwkunde zijn geen kosten verbonden.
  • Aanmelden introweek

Als nieuwe student hoef je je niet aan te melden voor deze introweek. Wij gaan er vanuit dat je er bent!
  • Verhinderd bij de intro?

Dat vinden we jammer! Maar laat het ons wel weten, door na 9 augustus een e-mail te sturen naar: onderwijsbureau.engineering@han.nl.
  • Contact

Wil je meer weten over jouw introductie? Stuur dan een mailtje via introcommissie@svamoras.nl. Als er nog vragen zijn en/of onduidelijkheden die over je opleiding gaan, dan kun je vanaf 16 augustus contact opnemen met het secretariaat Engineering en Automotive (secretariaat.aea@han.nl). Vermeld bij je vraag duidelijk welke studie je gaat doen, zodat je vraag meteen op de juiste plek terecht komt.

HANaccount aanmaken

Voor je registratie in de administratie van de HAN en – voor jezelf – om toegang te krijgen tot alle informatie van je opleiding heb je een HANaccount nodig. Als je aan alle inschrijfvoorwaarden hebt voldaan, ontvang je een e-mailbericht dat je een HANaccount kunt aanmaken. Wacht dus op het e-mailbericht ‘Start HAN account’, dat de opleiding stuurt naar het e-mailadres dat bekend is bij Studielink. Start dan pas met het aanmaken van een HANaccount.

Zodra je je HANaccount hebt geactiveerd, kun je ook alvast een kijkje nemen op het HAN intranet, Insite. Hier vind je alle informatie over (jaar-)roosters, je HAN card, je opleiding et cetera.

Definitieve inschrijving en collegegeld

Op deze pagina op han.nl vind je belangrijke informatie over je definitieve inschrijving, collegegeld en dergelijke!

Lesrooster

Je lesrooster is vanaf 23 augustus in te zien op Insite, het interne netwerk van de HAN. Als je je HANaccount hebt aangemaakt, kun je je rooster bekijken.

Je moet er rekening mee houden dat je op alle weekdagen van 9 uur tot 18.30 uur beschikbaar moet zijn. Houd er rekening mee dat het rooster elk kwartaal kan wijzigen en dat er ook tussentijdse wijzigingen kunnen voorkomen!

Studieboeken en leermiddelenlijst

Maak een flitsende start!

Meer lezen over de campus, op kamers, studiematerialen, persoonlijke begeleiding en activiteiten naast je studie? Lees welke praktische zaken je nog moet uitzoeken en hoe je in contact komt met medestudenten. Plus: waar je straks terecht komt en hoe de HAN jou helpt als je ergens tegenaan loopt. Zo trap je het jaar meteen goed af, ook in deze tijd!

jongeman achter laptop

Studeren in coronatijd

Het afgelopen studiejaar stond in het teken van online studeren. Hoe zal dat komend studiejaar zijn? Dat weten wij ook nog niet precies. Het ziet ernaar uit dat we elkaar steeds meer op de campus kunnen ontmoeten. Met of zonder 1,5 meter afstand, mondkapjes en zelftesten.

nijmegen-studeren-samen-studeren