civiele techniek deeltijdstudent op locatie

Op maandag 23 augustus begint de introductie van Civiele Techniek. Een gezellige week waarin je veel te weten komt over je opleiding, je medestudenten en de HAN. Ben jij erbij? Hier lees je wat jou te wachten staat.

Het programma

De Academie Built Environment organiseert samen met studievereniging Trifonius ieder jaar voor de 1e jaarsstudenten van de opleidingen Civiele Techniek en Bouwkunde een introductie. Het was, door corona, alleen de vraag wat mag en kan.

We hebben groen licht! Zoals het er nu uitziet, kan de introductieweek fysiek, dus op de campus zelf en met elkaar, worden georganiseerd! Jammer genoeg kunnen we niet op het HAN-terrein overnachten, zoals anders. Maar we gaan van ’s ochtends 9.00 tot ’s avonds 22.00 uur een hoop leuke activiteiten organiseren en er een geweldige intro van maken!

Wij hebben er veel zin in en hopen jou ook op 23 augustus te zien!

Wat ga je doen?

• Kosten

De kosten voor de intro bedragen € 105,-
  • Aanmelden

Via de webshop van de HAN kun je je aanmelden voor de intro Civiele Techniek/Bouwkunde.
  • Contact

Heb je vragen over jouw introductie? Je kunt bellen met Jeff ten Haaf: 06 23 03 47 21 of Pepijn de Bruijn: 06 14 57 87 58.  Of mail naar:

Over de opleiding Civiele Techniek...