Intro Communicatie Krullenbol

Wat leuk dat je in Arnhem komt studeren! Tijdens de intro van de HAN kom je meer te weten over je studiegenoten, je opleiding, de HAN en de stad. De intro is van 23 t/m 27 augustus.

Het programma

De opleidingen van de HAN hebbben een gezellig intro-programma gemaakt. Ga naar de intropagina van jouw opleiding en check daar het programma en meer!

Witte vlag met HAN logo tijdens de open dag

Arnhemstudie- en studentverenigingen

Het bruist in Arnhem van de activiteiten speciaal voor studenten. Er zijn allerlei studie- en studentverenigingen actief. Welke zijn er allemaal en wat is het verschil? Lees snel verder.

Groep studenten buiten in gesprek

Arnhem Acties en oproepen

Hier vind je straks alle acties en oproepen rondom de intro in Arnhem.

Kijk ook eens op:

HAN campus Arnhem

Waar kom je straks eigenlijk terecht? Op de gezellige HAN-campus aan de Ruitenberglaan studeer je tussen de bomen. Vanuit station Presikhaaf ben je er zo. Hier kun je alvast digitaal sfeer proeven.

Arnhem | De stad

Arnhem staat bekend als creatieve stad. Dat zie je overal terug, maar vooral in de wijken Klarendal en Spijkerkwartier: omgetoverd van achterstandswijken tot gezellige buurten met leuke huizen en fijne restaurantjes.

Arnhem plein in binnenstad

SAM | Journalistiek medium HAN

SAM doet verslag van alles wat er op de HAN gebeurt en praat met mensen die op 1 of andere manier bij de HAN zijn betrokken: studenten, medewerkers, onderzoekers en afgestudeerde HAN’ers in het werkveld. Ook tijdens de intro natuurlijk!

Still video SAM Guus

Arnhem Studiestad

Check ook zeker even dé website voor de Arnhemse student. Daar lees je alles over sporten, wonen, uitgaan, studeren en meer in Arnhem.

Arnhem winkelstraat met kerk