Intro Communicatie Krullenbol

Tijdens de introductie kom je een heleboel te weten over de HAN en je opleiding én je leert je medestudenten kennen. Let's make some new friends! De HAN intro is dit jaar van 23 t/m 27 augustus 2021.

HAN intro 2021

We kunnen niet wachten om jou te ontmoeten en je te laten zien wat de HAN allemaal te bieden heeft! Gelukkig ziet het ernaar uit dat we elkaar persoonlijk kunnen ontmoeten, maar we houden natuurlijk wel rekening met de corona-maatregelen.

Wat is er dit jaar anders door corona?

• We moeten 1,5 meter afstand van elkaar houden. Bij onderwijsactiviteiten, maar bijvoorbeeld ook bij een BBQ of borrel.
  • We werken op de HAN-campussen niet met testen voor toegang, omdat dit op korte termijn niet meer te organiseren is.
  • Je gaat vooral kennismaken met studenten van je eigen opleiding, zodat de groepen niet te groot worden.
  • Het kan zijn dat er (ook) wat activiteiten online zijn.
  • Voor intro-activiteiten die op een locatie buiten de HAN campus plaatsvinden, gelden de regels van die locatie of gemeente.

Op de pagina van jouw opleiding lees je meer details over de organisatie van de intro van jouw opleiding.

2021Wat staat er op het programma?

De opleidingen van de HAN hebbben een gezellig intro-programma gemaakt. Ga naar de intropagina van jouw opleiding en check daar het programma en meer!

Groep studenten buiten met gitaar

Arnhem of Nijmegen?

Ga jij Arnhem of in Nijmegen studeren? Klik verder naar de intropagina van jouw stad!

In EnglishIntro for international students

Are you an international student, starting your study at HAN University in September? Welcome! Read all about your introduction on the International Introduction page.
studeren

FAQ Veelgestelde vragen over de HAN intro

Maak een flitsende start

Verken HAN Insite

Nu je student bij ons bent, kun je met je HANaccount inloggen op HAN Insite. Dat is de online omgeving van de HAN waar je alle belangrijke informatie vindt die je nodig hebt voor je studie. Van je lesrooster en je cijfers tot alles over geldzaken, studentbegeleiding, het laatste nieuws en veel meer.

28686 Student lacht met laptop

Ontdek waar je terecht komt

Wat weet jij van de stad waar je gaat studeren? Misschien ga je er zelfs wel op kamers, een studentenleven opbouwen. En de campus, wat is daar allemaal te beleven? Je leest het hier!

Meiden lachen aan tafel met planten jong eerstejaars

Leer je medestudenten kennen

Je studie bestaat niet alleen uit colleges en boeken, je gaat ook heel veel nieuwe mensen leren kennen! Dat begint al bij de intro en in je klas. Maar er zijn nog veel meer manieren om in contact te komen met andere studenten. Let's make some new friends!

Zo maak je van je studie een succes

Natuurlijk doe jij je best om van je studie een succes te maken. Soms kun je daar wel wat hulp bij gebruiken. Een training of cursus bijvoorbeeld, of gewoon een goed gesprek. Wij denken met je mee. Hier lees je wat er bij de HAN mogelijk is en bij wie je aan de bel trekt.

Voortgangsgesprek twee dames tegenover elkaar, FEM Employment

Regel praktische zaken

Je wilt je studiejaar goede aftrappen. Dan heb je wel het een en ander nodig. Heb jij al een HANaccount aangemaakt? Boeken besteld, laptop gekocht? Hier lees je welke praktische zaken je echt nog even moet regelen. Afvinken maar!

Twee studenten buiten voor R31 met laptop

corona Studeren in coronatijd, hoe gaat dat?

Wat een gekke tijd om met je studie te starten hè? Hopelijk kun je zoveel mogelijk op de campus terecht. Maar nog niets is zeker. Op de pagina over studeren in coronatijd houden we je zo goed mogelijk op de hoogte zodat jij weet wat je straks kunt verwachten.

student peinzend, FEM Finance Tax and Advice

Ontdek het journalistieke medium van de HANKen je SAM al?

SAM doet verslag van alles wat er op de HAN gebeurt en praat met mensen die bij de HAN zijn betrokken: studenten, medewerkers, onderzoekers en afgestudeerde HAN’ers. Ook tijdens de intro natuurlijk!

Volg SAM tijdens de intro

Medium

Hier lees je alle artikelen en blogs van SAM.

Blijf up to date via de Facebook pagina van SAM.

Instragram

Kijk mee met SAM via Instagram.

Belangrijke info

AVG

We laten graag iedereen zien hoe gezellig onze intro is. Doe jij mee aan de HAN Intro dan geef je ons toestemming om foto's en video's waarop jij staat te publiceren op onze online en offline media. Bezwaar? Meld dat dan bij de fotograaf of cameraman ter plekke of via de mail aan hanintro@han.nl.

Algemene voorwaarden

We stellen een aantal algemene voorwaarden tijdens de HAN Introductieweek. Zo is het belangrijk dat je bijzondere medische omstandigheden van te voren meldt. En uiteraard is het gebruik, bezit en verhandelen van drugs niet toegestaan. Meer weten? Lees alle voorwaarden even door.

docent wijst met pen naar papier

Zon, bier en bellenblaasAftermovie Intro 2019 (Arnhem)

Contact Stel je vraag