Master Management en Innovatie in maatschappelijke organisaties

studenten staan kijken naar muur
Terug naar startKies een andere opleiding

Leuk dat je interesse hebt in de Master Management en Innovatie in maatschappelijke organisaties. Tijdens de Online Open Avond op 2 juni kun je op verschillende manieren kennismaken met de opleiding. Kijk hier wat de mogelijkheden zijn.

Programma

Maak kennis met de Master Management en Innovatie in maatschappelijke organisaties via de voorlichtingspresentatie hieronder. In de presentatie geven Marleen van de Westelaken (docent) en Renske Wezel (student) uitleg over het programma en studiebelasting.

Het is aan te raden om de video met opleidingsinformatie te bekijken voordat je deelneemt aan een webinar. Zo ben je al wat meer op de hoogte. Tijdens het live webinar kun je al je vragen stellen aan een docent of student van de opleiding. Leuke bijkomstigheid is dat je ook de vragen van andere deelnemers ziet. Plus de antwoorden daarop natuurlijk! Heb je de webinar gemist? Geen probleem. Je kunt al je vragen stellen in het online inlooplokaal tussen 19.00 en 21.00 uur.

• Webinar: Master Management & Innovatie | 2 juni | 18.00 - 18.45 uur
  • Webinar: Master Management & Innovatie | 2 juni | 19.00 - 19.45 uur
  • Online Inlooplokaal: Master Management & Innovatie | 10 maart | 19.00 - 21.00 uur

Heb je nog vragen die je liever 1-op-1 bespreekt? Vraag dan een adviesgesprek aan via de website.

Voorlichtingspresentatie Master Management en Innovatie

Tom Houben:"Ik zie nu het grotere geheel en kan sneller inspelen op verandering"

Tom is adviseur Innovatie, Kennis en Strategie bij woningcorporatie Wonen Limburg. Zijn thesis ging over hoe de samenwerking tussen organisaties verandert met de decentralisatie van de WMO.

Opleidingsinformatie

Factsheet

Meer weten over de inhoud van deze opleiding? In de factsheet staat het allemaal voor je op een rijtje.

Bonarius en Pam bekijken flyers

Praktische info

Wat is de studiebelasting, welke toelatingseisen zijn er en op welke locatie kun je deze opleiding volgen? Je leest het in de praktische info.

Ivakanka en Anouk helpen bij balie open avond

Opleidingslocatie Nijmegen

Groenewoudseweg 1

Groenewoudseweg gebouw

Opleidingslocatie Rotterdam

Museumpark 40

Groenewoudseweg gebouw

En, lijkt het je wat?

Ontdek hoe de Master Management en Innovatie je verder helpt in je werk.

studenten lopen door gang

Algemene vragen Meer weten over

Snel antwoord

Vragen over de opleiding?
Stel je vraag aan HAN Masters. We helpen je graag verder.

Werkdagen: 9.00 tot 16.30 uur

Liever bellen?