HAN Employment - Meet & Match

Nog geen geschikte werkplek voor naast jouw deeltijdstudie? Of zoek je een andere baan? Meld je aan voor de Meet & Match banenmarkt van HAN Employment op donderdag 3 juni a.s.!

32568 Student en docent in gesprek met bedrijf, handen schudden, FEM Employment

studierichtingenVoor wie is deze Meet & Match bedoeld?

Tijdens de banenmarkt van HAN Employment op donderdag 3 juni worden werkgevers en werkzoekende (aankomend) deeltijdstudenten van de volgende studierichtingen met elkaar in contact gebracht:

• Commerciële Economie/ Online Marketing & Sales

• 15.00 uur          15.30 uur         Vrije rondes
  • 15.30 uur          Afsluiting
53241 Achterkant twee meisjes wandelend

Wie doen er mee? Deelnemende bedrijven per studierichting

Hieronder vind je per opleiding een overzicht van de bedrijven die bij de Meet & Match aanwezig zullen zijn.

Commerciële Economie/ Online marketing & Sales

De volgende bedrijven hebben aangegeven graag in contact te komen met (aankomend) deeltijdstudenten Commerciele Economie/ Online Marketing & Sales. Klik op de bedrijfsnaam voor meer informatie.

Bedrijfskunde

De volgende bedrijven hebben aangegeven graag in contact te komen met (aankomend) deeltijdstudenten Bedrijfskunde. Klik op de bedrijfsnaam voor meer informatie.

Logistics Management

De volgende bedrijven hebben aangegeven graag in contact te komen met (aankomend) deeltijdstudenten Logistics Management. Klik op de bedrijfsnaam voor meer informatie.

Accountancy

De volgende bedrijven hebben aangegeven graag in contact te komen met (aankomend) duaal -/ deeltijdstudenten Accountancy. Klik op de bedrijfsnaam voor meer informatie.

Finance & Control

De volgende bedrijven hebben aangegeven graag in contact te komen met (aankomend) deeltijdstudenten Finance & Control. Klik op de bedrijfsnaam voor meer informatie.

Hbo-Rechten

De volgende bedrijven hebben aangegeven graag in contact te komen met (aankomend) deeltijdstudenten Hbo-Rechten. Klik op de bedrijfsnaam voor meer informatie.

Speeddates Hoe verloopt de Meet & Match?

De Meet & Match start in het gezamenlijke 'inlooplokaal'. Vanaf 12.15 uur is deze toegankelijk en kun je alvast binnenwandelen waarna om 12.30 uur de aftrap volgt.

Na het welkomstwoord is het tijd voor de speeddates. Deze editie van de Meet & Match kent 8 gespreksrondes. Op basis van de door jullie aangegeven voorkeuren proberen we iedereen in te plannen bij de bedrijven naar jullie keuze. Hiervoor ontvang je een persoonlijk tijdschema.
Ieder bedrijf heeft een eigen digitale vergaderruimte. Op basis van jouw schema klik je bij de start van de ronde op de link van het betreffende bedrijf waar je in die ronde bent ingedeeld. Na afloop van het kennismakingsgesprek heb je een paar minuten de tijd om af te ronden en je te melden bij het volgende bedrijf. Na de 4e ronde volgt een pauze, waarna de volgende 4 rondes van start gaan.

Vrije ronde
Na afloop van de ingeplande gespreksrondes is er nog tijd voor een zogenaamde vrije ronde: tijdens dit half uur kun je langsgaan bij een bedrijf die je nog niet hebt gesproken of met wie je nog even extra contact wilt hebben. Aangezien er ook andere kandidaten aanwezig kunnen zijn in de vergaderruimte, kan het handiger zijn om te communiceren via de chat wanneer er al een gesprek gaande is. Zo kun je bijvoorbeeld jouw cv achterlaten.

Gedurende de middag blijft er iemand aanwezig in het inlooplokaal. Mocht je tussen de gesprekken door vragen hebben, kun je hier dus altijd terecht.

Tip: zorg dat je jouw cv (digitaal) binnen handbereik hebt om snel te kunnen delen met de bedrijven met wie je in gesprek gaat!

TOOLKIT: TIPS & TRICKSJezelf goed voorbereiden op de Meet & Match?

Telefoons internationaal

OnlineWERKEN MET TEAMS

Deze Meet & Match vindt volledig online plaats, waarbij we gebruikmaken van Microsoft Teams.

Je kunt Teams op verschillende manieren en op verschillende devices gebruiken:

Wil je gebruikmaken van een van de apps? Zorg er dan voor dat je deze al hebt gedownload.

Vragen?

Heb je gedurende de middag van de Meet & Match vragen? Kom naar het inlooplokaal waar ook het welkom en de afsluiting plaatsvinden. Daar is altijd iemand aanwezig om je op te vangen. Gebruik hiervoor de link in jouw persoonlijke schema of klik op onderstaande button.

Telefoons internationaal

Contact

Vragen over de Meet & Match in het algemeen of andere zaken rondom een werkplek voor naast jouw deeltijdstudie? Neem contact op met HAN Employment HANemployment@han.nl +31 26 369 11 44 (Techniek) +31 26 365 83 01 (Economie, Management en Recht)