Online bedrijvenmarkt Built Environment

Je bent op zoek naar een stage- of afstudeeropdracht, maar hoe kom je in deze tijd met bedrijven in contact? Kom naar de online Bedrijvenmarkt op 28 april 2021! Praat, chat of luister mee en kom alles te weten over de deelnemende bedrijven en wat zij jou kunnen bieden met betrekking tot een stage- of afstudeeropdracht.

30298 Twee studenten overleggen met laptop

Informatie Wie, Wat, Waar?

• Woensdag 28 april 2021
  • Van 09.00-12.00u Civiele Techniek, 13.00-16.00u Bouwkunde
  • Voor studenten Bouwkunde en Civiele Techniek
  • Online in Teams
  • Vooraf aanmelden is niet nodig
33543 civiele techniek deeltijdstudent op locatie

Wie doen er mee?Grote en kleine bedrijven

Deze editie doen er maar liefst 70 bedrijven mee! Al deze bedrijven bieden stageplaatsen aan en werken graag met studenten van de HAN. Alle deelnemende bedrijven vind je bij het programma. Klik daar op de links om alvast meer te weten te komen over wat deze bedrijven zoal doen.

Tip!: Bezoek niet alleen bedrijven met grote naamsbekendheid. Ook de kleinere bedrijven zijn meer dan de moeite waard!

ict cmd studenten vrouwen mannen op trap

5x30 minuten! HOE WERKT HET?

Een bedrijf biedt per studierichting 1 tot 5 sessies aan van 30 minuten. Elk bedrijf heeft een eigen online inlooplokaal in Teams. Klik in het programma op 'naar de sessie' en ga het lokaal binnen. De meeste bedrijven starten hun sessie met een presentatie, maar enkelen slaan dit over en gaan direct over tot een gesprek. Je kunt vragen stellen, live of in de chat, of gewoon meeluisteren.

Ben je eerstejaarsstudent? Dan word je door de opleiding, samen met je projectgroepje, voor de eerste 2 sessies ingedeeld bij 2 bedrijven. Welke bedrijven dit zijn, hoor je een week van te voren. Daarna kun je zelf nog andere bedrijven bezoeken. Bekijk alvast het programma, zodat je nu al een keuze kunt maken welke bedrijven je dan wilt bezoeken.

Niet vergeten: Grijp je kans en laat je CV achter bij het bedrijf dat jou aanspreekt!

32132 toecomstlokaal, communicatie, studenten, docent, studeren, klas, les, finance, economie

Inloopsessies Programma en Deelnemende Bedrijven

Civiele Techniek komt in de ochtend aan bod, de middag is voor Bouwkunde. Klik hieronder op jouw richting en bekijk het programma. Maak alvast een keuze in de bedrijven die je interessant vindt. Loop binnen op 28 april, stel je vragen of luister gewoon mee. De Teams-links worden op het laatste moment toegevoegd.

Take a break!NETWERKCAFÉ

Bezoek ons Netwerkcafé tijdens de pauze en na afloop om nog even gezellig na te praten. De studentenvereniging Trifonius is hierbij aanwezig.:

Tijden:

• 12.00-13.00
  • 16.00 -16.30 uur

Ga naar het café

studenten drinken koffie

SpelregelsWERKEN MET TEAMS

• Meld je aan met je HAN account (geen hotmail, gmail o.i.d.)
  • Zet je camera AAN. De bedrijven willen ook graag zien met wie ze praten.
  • Zet alleen je microfoon aan, als je iets wilt zeggen of vragen.
  • Heb je vragen, stel ze via de chat of steek je 'handje' op.
  • Jouw schermnaam is voor iedereen zichtbaar.
  • De sessies worden niet opgenomen.

Bekijk hier uitgebreide instructies voor Teams.

259555 ALPO studenten zitten allemaal achter hun laptop

Handig!Hulp nodig bij het solliciteren?

Hoe vind ik in deze corona-tijd een stageplaats? Zit mijn CV wel goed in elkaar? Met al deze vragen kan Enginear je helpen. Klik op de link en bekijk de video.

Tot 28 april bij de Bedrijvenmarkt!!