Zoek het uit!

Header Zoek het uit campagne

Ga jij een studie kiezen? Dan helpt het als je zoveel mogelijk over jezelf weet: wat vind jij leuk, waar ben je goed in? Daar kom je achter tijdens Zoek het uit! Dat is hét gratis studiekeuze-event van de HAN.

Een studiekeuze maken is best lastig, met zoveel opleidingen om uit te kiezen. Maar eigenlijk is het ook heel leuk, die zoektocht naar wie jij bent en wat bij jou past. Én belangrijk, want wie zich goed voorbereidt op zijn studiekeuze heeft meer plezier en succes tijdens en na zijn studie. 

Daarom organiseren wij het gratis online studiekeuze-event Zoek het uit! Daar draait het niet om al die opleidingen, maar om jou. Waar krijg jij energie van, wat vind je belangrijk, waar gaat je hart sneller van kloppen? Als je dat weet, kun je een bewuste studiekeuze maken. Dat maakt Zoek het uit! het ideale startpunt van je studiekeuze. Én het is een hele mooie voorbereiding op een Open Dag.

Het programma van Zoek het uit! 2021 is nu nog niet bekend. Als er meer bekend is, lees je dat hier.

TerugkijkenLivestream Evelyne Meens

Keuzestress! Daar weet onderzoeker Evelyne Meens alles van. Ze schreef het boek 'Een leven lang kiezen', waarin ze vertelt hoe je iemand kunt begeleiden bij het maken van een keuze. Hoe doe je dat eigenlijk, een keuze maken? Wat werkt en wat niet? En waarom is kiezen zo moeilijk? Daar vertelde Evelyne over tijdens haar livestream voor Zoek het uit! in oktober 2020. Gemist? Je kunt 'm nog terugkijken!

Header Zoek het uit campagne

Bewijs van deelname

Goed om te weten: als jij meedoet aan Zoek het uit! krijg je een officieel bewijs van deelname van ons. Handig, want daar kan jouw school naar vragen. 

meisje in klaslokaal gooit uit blijheid papieren in de lucht

Vragen?

Kijk eerst eens in onze FAQ. Staat het antwoord op jouw vraag daar niet tussen?
ASK HAN! We helpen je graag persoonlijk verder.

Openingstijden

Werkdagen: 08:00 tot 17:00 uur
 

Liever bellen of appen?

Bellen: 024 - 353 0500
WhatsApp: 024 - 353 0500