Online Open Dag Logopedie

logopedie expert BITE
Terug naar startKies een andere opleiding
Ná de Open DagRondleiding en proefcollege

Leuk dat je interesse hebt in Logopedie! De online Open Dag van de HAN was op 27 maart 2021. Er waren veel leuke live activiteiten, maar je kunt hier natuurlijk nog steeds rondscrollen. Genoeg te zien!

VoorlichtingspresentatieKom meer te weten over Logopedie!

Speciaal voor de Online Open Dag hebben studenten en docenten van de opleiding Logopedie video's opgenomen, om jou meer te vertellen over de opleiding. Wat is logopedie? Wat kun je verwachten van de studie? Bekijk de video's en kom er achter over de opleiding bij jou past!

Volg Logopedie op Instagram

Twijfel jij nog of je Logopedie wil gaan studeren? Of wil je de opleiding nog beter leren kennen? Volg ons dan op Instagram: @han.logopedie! Regelmatig delen docenten en studenten daar hun ervaringen met de opleiding, leuke weetjes en je krijgt een kijkje achter de schermen.

Instagram. HAN rood icoon op witte achtergrond 400x400 pixels. JPG

Leer de opleiding Logopedie kennen

Een dag uit het leven van Logopedie studenten

Mechje en Nina nemen je een dag mee naar de HAN!

logopedie_dag-in-het-leven-van_2020

Hoe is de opleiding Logopedie?

Marloes vertelt jou meer over hoe zij de opleiding ervaart. Ze geeft ook handige tips!

logopedie, vlog marloes kaal

Studeren en op kamers

Hoe is het om Logopedie te studeren, terwijl je ook op kamers in Nijmegen zit? Anke en Else vertellen erover!

Logopedie - Anke Tankink, Else Sistermans

Een kijkje in het praktijkhuis!

Hanneke neemt je in deze video mee door de praktijkhuizen!

fysiotherapie_rondleiding-praktijkhuis_2020

Studenten aan het woord...

Studeren in het buitenland

Student Kailash deelt haar ervaring over studeren in het buitenland.

logopedie, kailash pauner buitenland

Hoeveel tijd ben je kwijt aan het studie?

En kun je het combineren met een bijbaan? Lisanne vertelt je er meer over.

logopedie, vlog lisanne gelen

Dag uit het leven van..

Anne, student Logopedie, neemt je een dag mee in haar leven.

logopedie Anne dag uit leven van

Maak kennis met HAN LogopedieLogopedie met een BITE (video)

Opleidingsinformatie

Factsheet

Meer weten over de inhoud van deze opleiding? In de factsheet staat het allemaal voor je op een rijtje.

Student houdt flyers onder de arm tijdens de open dag HAN

Praktische info

Waar zit deze opleiding, wat zijn de toelatingseisen en hoe moet je je aanmelden? Check het onder praktische info.

Groep studenten in gesprek lachend

Jouw toekomst als logopedist

Met de opleiding Logopedie word je opgeleid tot logopedist. Het werkterrein van een logopedist is heel breed. Ga jij aan de slag in de gezondheidszorg, het onderwijs of ga je beroepssprekers trainen? Of zie je jezelf al als zangcoach?

kind raakt zorgrobot aan iXbites

De opbouw van Logopedie

Zo zit de opleiding Logopedie in elkaar! Na 4 jaar kun jij onderzoeken, behandelen en begeleiden als een professionele logopedist met een BITE: Betrokken, Interprofessioneel, Talentvol en Expert.

logopedie betrokken student docent

Opleidingslocatie Nijmegen

De meeste van jouw lessen krijg je op de Kapittelweg 33 in Nijmegen.

Kapittelweg 33

7x GezondheidIets met gezondheid, maar wat?

Twijfel je nog over je studiekeuze? Wil jij graag mensen helpen? Bijdragen aan hun gezondheid of vitaliteit? Dan zit je bij de HAN goed! We bieden een heleboel bacheloropleidingen met een passie voor gezondheid. We stellen er in de animatie een aantal aan je voor:
ErgotherapieMondzorgkundeFysiotherapieMedische Hulpverlening, Voeding & Diëtetiek en Verpleegkunde. Welke opleiding past het beste bij jou?

AanmeldenBen jij klaar voor de start?

Ben jij enthousiast over de opleiding Logopedie bij de HAN? En wil jij graag in september 2021 starten met deze opleiding?

Meld je uiterlijk op 1 mei 2021 aan via Studielink.
Goed om te weten: Na je aanmelding krijg je een bevestigingsmail van de HAN. Die komt binnen op het mailadres dat je hebt opgegeven in Studielink. Dit kan een paar werkdagen duren.

een finishlijn