Leraar Natuurkunde

drie studenten natuurkunde proef
KennismakenNa de Open Dag
Terug naar startKies een andere opleiding

Leuk dat je interesse hebt in Leraar Natuurkunde. De online Open Dag van de HAN was op 27 maart 2021. Er waren veel leuke live activiteiten, maar je kunt hier natuurlijk nog steeds rondscrollen. Genoeg te zien!

Verder kennismaken na de Open DagKom proefstuderen

Wil je meer weten over de opleiding Leraar Natuurkunde? Kom proefstuderen! Op dit moment kun je online lessen volgen. Zodra het weer kan nodigen we je ook uit voor een dagje op school. Natuurlijk houden we ons aan de RIVM-richtlijnen.

Tijdens de online les zie je de huidige studenten. Je krijgt een college. Hierdoor kun je de opleiding ervaren. Daarnaast kan je alle vragen stellen die je hebt! Na de aanmelding neemt de opleiding contact met je op met meer informatie over het proefstuderen.

Electrisiteit proef

VoorlichtingspresentatieAlle ins en outs van de lerarenopleiding natuurkunde

Opleidingsinformatie

Factsheet bekijken

Meer weten over de inhoud van deze opleiding? In de factsheet staat het allemaal voor je op een rijtje.

Student houdt flyers onder de arm tijdens de open dag HAN

Praktische info

Waar zit deze opleiding, wat zijn de toelatingseisen en hoe moet je je aanmelden? Check het onder praktische info.

Close-up student met materiaal

Waar ga je studeren?

De lessen van de Lerarenopleiding Natuurkunde van de HAN vinden plaats op de Kapittelweg 35 in Nijmegen.

Kapittelweg 35

Veelgestelde vragen Dit wil je weten over Leraar Natuurkunde!

Slim Studies Combineren Dubbele bevoegdheid voor studenten met brede interesses

Wil jij je opties openhouden en meer uit je studietijd halen? Wij dagen je uit! Door slim studies te combineren kun jij straks 2 vakken geven op een middelbare school. Het is mogelijk om in verschillende jaren te starten met je 2e studie Leraar Scheikunde.

Experiment met labjas

Op de hoogte blijven?Volg ons op social media!

Studenten met electrostatische geerator

Anderen bekeken ook

Leraar Wiskunde

Voltijd Bachelor

Als leraar Wiskunde geef je niet alleen les. Je motiveert leerlingen en stimuleert ze in hun ontwikkeling. Enerzijds gericht op het vakgebied en anderzijds op het vlak van algemene ontwikkeling. Je co

studenten maken papieren ster

Leraar Scheikunde

Voltijd Bachelor

Het onderwijs is een wereld apart. Leerlingen zeggen immers wat ze denken. Daar staat echter veel tegenover. Waardering, plezier, afwisseling, het gevoel dat je werk iets betekent voor anderen.

studenten observeren scheikunde slang

Biologie en Medisch Laboratoriumonderzoek (HLO)

Voltijd Bachelor

Was jij als kind al geboeid door de levende natuur om je heen? Wil je meewerken aan het bestrijden van ziektes? Je verdiepen in DNA-onderzoek? Kies dan Biologie en Medisch Laboratoriumonderzoek!

biologie en medisch laboratoriumonderzoek student pipet laboratorium

Leraar Biologie

Voltijd Bachelor

Het onderwijs is een wereld apart. Leerlingen zeggen immers wat ze denken. Daar staat echter veel tegenover. Waardering, plezier, afwisseling, het gevoel dat je werk iets betekent voor anderen.

studenten met labjas

Maak kennis met het beroep van leraarMeet the teacher

Heb jij altijd al eens een leraar het hemd van het lijf willen vragen? Wil jij weten hoe zijn dag er uit ziet? Ben jij benieuwd hoe het is om voor de groep te staan? Of vraag je je af waarom leraar het mooiste beroep van de wereld is? Allemaal vragen die jij (online) kunt stellen aan een leraar in 'Meet the teacher'. Wij zoeken voor jou de perfecte match en in een (online) 1-op-1 gesprek ga jij in gesprek met een leraar naar keuze.

259514 ALPO student met smartphone kijkt mee op de laptop scherm van zijn klasgenoot

Oriënteren op een schoolKijkje in de klas

Liever sfeer proeven in een echte klas? Dat kan ook! Een aantal middelbare scholen en MBO's zetten graag hun deuren open tijdens 'Kijkje in de klas'. Want ook al is er heel veel informatie te vinden over de lerarenopleidingen, het voortgezet onderwijs en MBO, kiezen doe je niet alleen met je hoofd. Ook met je hart. Door iets te beleven en te ervaren, voel je pas echt of het vak iets voor jou is. Wil jij misschien voor de klas op het voortgezet onderwijs of het MBO? Meld je dan aan voor 'Kijkje in de klas' en krijg alvast een kijkje achter de schermen. Een ervaring op locatie, natuurlijk volgen we daarbij de actuele richtlijnen van het RIVM.

30401 Docent aan het lesgeven

Meer vragen?

Wil jij je persoonlijke situatie bespreken? Bijvoorbeeld over toelating of studeren met bijzondere omstandigheden? We zitten voor je klaar! Je kunt ons via Whatsapp bereiken: 024 - 353 0500. Kom maar op! 

HAN Whatsapp QR code