Communication & Multimedia Design Online Open Dag

cmd studenten in experience lab
Terug naar startKies een andere opleiding
KennismakenNa Open Dag

Leuk dat je interesse hebt in Communication & Multimedia Design! Tijdens onze online Open dag op 27 maart kon je op verschillende manieren kennis maken met deze studie. Op deze pagina kun je informatie nog eens rustig bekijken.

Voorlichtingsvideo, drone en rondleiding!

VoorlichtingspresentatieMust see! Alle ins en outs van de propedeuse tot en met het afstuderen komen aan bod! (5.25 min)
ict cmd studenten vrouwen op trap
DronevideoZweef mee door de verschillende ruimtes waar je als student Communication & Multimedia Design vaak komt. (3.10 min)
Streetdrone Automotive HAN logo
Rondleiding van MichielWaar zit de coffee corner? Hoe ziet de lounge eruit? Wat is het medialab? Kijk mee! (2.47 min)
michiel broekhuis student communication and multimedia design voor ingang techniek

Volg ons onlineSocial Media

Onze studenten geven je een kijkje in hun studentenleven. Check onze social media!

34652 Twee studenten lachend met telefoon

Video's met studenten aan het woord

Word je een ontwerper van animaties?

Dat kan! Of je maakt 3D models voor virtual reality, augmented reality of simulatie. Of je gaat aan de slag met het maken van een game.

CMD-studenten Alexander en Rosanne banktestimonial

Op welke banen kun je solliciteren?

UX designer, art director, ontwerper serious games en veel meer. Studenten vertellen dat de keuze van je profiel ook meespeelt.

CMD-studenten Bacon en Zakaria banktestimonial

Student Bertine over CMD

Bertine vertelt je wat zij vindt van haar opleiding. Ze ontdekt er wie ze is, waar haar kracht ligt en wat ze leuk vindt.

Still Bertine de Kramer CMD portret en logo

Opleidingsinformatie

Factsheet Communication & Multimedia Design

Download de factsheet met alle feiten en cijfers kort voor je op een rij.

Student houdt flyers onder de arm tijdens de open dag HAN

Praktische info

Waar zit deze opleiding, wat zijn de toelatingseisen en wat zijn de opleidingskosten? Check het onder praktische info. Meld je voor 1 mei aan voor deze opleiding!

Groep studenten in gesprek lachend

Bekijk je opleidingslocatie

Ruitenberglaan 26 in Arnhem.

Ruitenberglaan 26

Verder kennismaken?Kom online proefstuderen

Ben je enthousiast geworden en wil je ervaren welke lessen er gegeven worden? Kom online Proefstuderen. De eerstvolgende datum is woensdag 14 april van 09:30 tot 12:30 uur. Het proefstuderen wordt gegeven door een docent samen met een student. Meld je meteen even aan via de button.

ict cmd studenten vrouwen mannen op trap