Online open dag Communicatie

werken aan project, FEM Communicatie
Na de Open DagOnline proefstuderen
Terug naar startKies een andere opleiding

Leuk dat je interesse hebt in Communicatie! Op 27 maart was de laatste online Open Dag van dit studiejaar. Heb jij 'm gemist? Of wil je de info en voorlichtingen nog eens op je gemak bekijken? Scroll dan gerust even rond op deze pagina.

Verder kennismaken met Communicatie

Online proefstuderen

Heb je de online Open Dag bezocht en wil je zeker weten of Communicatie echt iets voor jou is? Kom dan online proefstuderen! Je volgt een introductie, maakt een opdracht, je krijgt een rondleiding en je kunt vragen stellen aan docenten en studenten.

nijmegen-campus

Online proefstuderen voor mbo'ers

Tijdens een mbo-proefstudeerdag krijg je 3 proeflessen van algemene vakken (Engels, Nederlands en Bedrijfseconomie). Daarnaast behandelen we studievaardigheden en is er een meet en greet met studenten die de overstap van het mbo naar het hbo al hebben gedaan.

studeren, brew, communicatie, studenten, samenwerken, project, lachen, finance, economie, lachen

Studiekeuze maken met College Coins

Twijfel je nog tussen opleidingen? Met de College Coins app ga je aan de slag met leuke challenges die je helpen bij je studiekeuze. Je maakt hierdoor kennis met de HAN en de omgeving, en ontdek je de opleidingen die je interessant vindt.

Collegecoins_printscreen2

Chatten met studenten

Bekijk waar onze studenten en docenten mee bezig zijn. Heb jij een vraag, dan staan onze studenten voor je klaar. Tot dan!

Instagram. HAN rood icoon op witte achtergrond 400x400 pixels. JPG

Studenten vertellenWat wil je later worden?

Wat vind je het leukst / minst leuk aan de opleiding?

Opleidingsinformatie

Factsheet Communicatie

Meer weten over de inhoud van deze opleiding? In de factsheet staat het allemaal voor je op een rijtje.

Student houdt flyers onder de arm tijdens de open dag HAN

Praktische info

Waar zit deze opleiding, wat zijn de toelatingseisen en hoe moet je je aanmelden? Check het onder praktische info.

studeren in de brew, FEM Communicatie

Campus Nijmegen

Laan van Scheut 10

Gebouw Laan van Scheut 10 Nijmegen, landscape, Bildung poort

Maak kennis met studenten Communicatie

Het CWZ in Nijmegen biedt ruim baan aan stagiairs van de HAN'Ik vraag artsen en verpleegkundigen het hemd van het lijf!'

Een vliegende start voor alumnus Naomi

Direct na de opleiding Communicatie is Naomi Beusink haar eigen bedrijf begonnen. Naomi: "Ik liep al langer met de gedachte rond om voor mezelf te beginnen. Ik ben opgegroeid in een ondernemersgezin en ik ben een echte aanpakker. Mijn minor Online marketing en communicatie is de springplank geweest voor Beusink Marketing! Nu help ik mkb’ers om online te groeien."

CO Naomi Beusink testimonial

Werkgever Bram Jeurissen vertelt Merken én studenten laten vlammen

Bram Jeurissen is de bevlogen oprichter van PR-bureau FNKE. Sinds 2018 stopt Bram veel tijd, liefde en aandacht in zijn samenwerking met de HAN. Bram vertelt gepassioneerd over zijn mooie vak. "Goede PR creëert vonkjes tussen merken en consumenten. Daardoor gaat het vlammen. Dat krijg je niet voor elkaar met alleen boekenwijsheid. Wij nemen studenten mee de praktijk in. Dan gebeuren er mooie dingen."

CO Bram Jeurissen 3 testimonial

AanmeldenBen jij klaar voor de start?

Ben jij enthousiast over de opleiding Communicatie bij de HAN? En wil jij graag in september 2021 starten met deze opleiding?

Leuk! Meld je dan nu aan!

een finishlijn

Meer vragen?

Wil jij je persoonlijke situatie besprekenBijvoorbeeld over toelating of studeren met bijzondere omstandigheden? We zitten voor je klaarJe kunt ons via Whatsapp bereiken024 - 353 0500. Kom maar op!

HAN Whatsapp QR code