Online Open Dag | 27 maart 2021

Jelle van Esch; Durf campagnebeeld voor openingspaginahan.nl Breed
Hou me op de hoogte!Binnenkort aanmelden

Benieuwd wat de HAN te bieden heeft? Bezoek de Online Open Dag op 27 maart 2021. De opleidingen organiseren dan allerlei online activiteiten, zoals een voorlichting of Q&A. Laat alvast je mailadres achter, dan krijg je een seintje als je je voor die activiteiten kunt aanmelden.

Binnenkort aanmelden

De laatste online Open Dag van dit studiejaar van de HAN is op 27 maart. Daarover lees je hier binnenkort meer! Je kunt alvast je mailadres achterlaten, dan krijg jij een seintje als je je kunt aanmelden voor de activiteiten van deze online Open Dag.

voltijd campagne durf jelleyuan 2019

Alvast sfeer proevenZo ziet een Open Dag op de campus in Nijmegen eruit

Alvast sfeer proevenZo ziet een Open Dag op de campus in Arnhem eruit

Help! Studiekeuze en de coronacrisis

Een studie kiezen in deze tijd van mondkapjes, afstand houden en Online Open Dagen is lastig. Toch is er ook nu heel veel wat je wél kunt doen om jezelf en de opleidingen beter te leren kennen. Kijk maar mee!

jongen in klaslokaal gooit papieren weg uit frustratie