Online Open Dag | 27 maart 2021

Jelle van Esch; Durf campagnebeeld voor openingspaginahan.nl Breed
TerugkijkenPagina's van de opleidingen
Verder kennismakenNa de Open Dag

Op 27 maart 2021 was de laatste Online Open Dag van dit studiejaar. Heb jij 'm gemist? Of wil je de info en voorlichtingen nog eens op je gemak bekijken? Tot 1 september 2021 kun je deze Online Open Dag terugkijken.

Kijk de Online Open Dag terug

Elke opleiding heeft voor de Online Open Dag een pagina gevuld met video's, FAQ's en meer. Sommige live activiteiten zijn opgenomen, zodat jij ze kunt terugkijken. Waar wil jij je nog eens in verdiepen? Scroll nog een keertje op je gemak over de pagina's. Dat kan tot 1 september 2021.

voltijd campagne durf jelleyuan 2019

Twijfel je nog?Zo hak je de knoop door!

Wil jij in september met een studie starten maar twijfel je nog? Bekijk deze pagina vol tips om de knoop door te hakken! Je kunt meteen aan de slag met 5 praktische oefeningen. Check ook de video waarin studenten vertellen hoe zij het hebben aangepakt. Wedden dat het jou ook gaat lukken?

Student luistert naar student

Verliefd geworden?

Kom verder kennismaken

Klikt het met een opleiding? Kom na de Open Dag verder kennismaken! Dat kan online of corona-proof op de campus. Het aanbod is bij elke opleiding anders: van (online) Proefstuderen tot rondleidingen en 1-op-1 gesprekken. Kijk op de pagina van jouw opleiding onder het kopje 'Kom Langs' voor welke activiteiten jij je kunt aanmelden.

Studenten Pedagogiek luisteren naar elkaar in een kring

Zet je netwerk in

En dat van je ouders. Er is altijd wel iemand die iemand kent die de studie volgt of het beroep doet dat jij op het oog hebt. Die wil vast wel al jouw vragen beantwoorden, zodat jij kunt checken of jouw verwachtingen kloppen.

studente praat met docent in twee gesprek

Bespreek het

Wat ben je de afgelopen tijd allemaal te weten gekomen? Vertel het! Aan je ouders, vrienden, leraren, buren en wie het maar horen wil. Hoe kijken zij tegen jouw keuze aan? Inspirerend, zo had jij het nog niet bekeken. Terwijl jij vertelt wat jou leuk lijkt en waar je over twijfelt, merk je zelf ook welk gevoel daarbij naar boven komt. Weer een stap verder!

Meiden lunchen aan tafel met planten en telefoon

Of toch een tussenjaar?

Dat de coronacrisis impact heeft op jouw studiekeuze, merk jij vast ook. Uit onderzoek blijkt dat 1 op de 10 jongeren nu een tussenjaar overweegt, terwijl ze dat voor de coronacrisis niet deden. Heb jij je uitgebreid in je studiekeuze verdiept maar kom je er écht niet uit? Zomaar een studie kiezen omdat het moet is ook niet verstandig. Misschien is een tussenjaar dan wat voor jou.

student wijst op wereldkaart

13 novemberMeld je aan voor de volgende Open Dag

Ga jij je volgend studiejaar verder in je keuze verdiepen? De volgende Open Dag van de HAN is op 13 november. Die datum staat nog niet helemaal vast, want door de coronamaatregelen is er nog veel onzeker. Je kunt wel alvast je mailadres achterlaten, dan geven we je een seintje als er meer bekend is en jij je kunt aanmelden.

voltijd campagne durf Beau 2019. Breed

Help! Studiekeuze en de coronacrisis

Een studie kiezen in deze tijd van mondkapjes, afstand houden en Online Open Dagen is lastig. Toch is er ook nu heel veel wat je wél kunt doen om jezelf en de opleidingen beter te leren kennen. Kijk maar mee!

jongen in klaslokaal gooit papieren weg uit frustratie

Vragen of problemen?

Heb je vragen over aanmelddeadlines, toelatingsvoorwaarden, de studiekeuzecheck of...? Dan helpen we je graag persoonlijk verder.

Student in gang met telefoon