Online Open Dag | 27 maart 2021

Jelle van Esch; Durf campagnebeeld voor openingspaginahan.nl Breed

Wil je meer weten over een opleiding van de HAN? Of heb je nog geen idee welke studie bij jou past? Zet je volgende stap tijdens de Online Open Dag van de HAN. Die is op 27 maart 2021 vanaf 10 uur. Dit is jouw kans om studenten en docenten het hemd van het lijf te vragen!

Meld je aan!

De laatste Online Open Dag van dit studiejaar komt er aan op 27 maart. Heb jij je al aangemeld voor online activiteiten? De opleidingen organiseren voorlichtingen, Q&A's, online inlooplokalen en meer. Kijk snel welke activiteiten jouw opleiding organiseert. Vergeet ook het algemeen programma niet! Daar vind je bijvoorbeeld een voorlichting over studeren met bijzondere omstandigheden of de stap van mbo naar hbo.

voltijd campagne durf jelleyuan 2019

VoorbereidingNeem alvast een kijkje

Alle voltijdopleidingen van de HAN hebben speciaal voor de Online Open Dag een pagina klaarstaan vol info en inspiratie! Goed nieuws: die pagina's kun je nu al bekijken. Een mooie voorbereiding op de Online Open Dag. Zo weet jij straks nog beter wat je wilt vragen.

voltijd campagne durf Beau 2019. Breed

Twijfels?Zo hak je de knoop door

Samsung of Apple? Friet of pizza? Een studie Logopedie of Bedrijfskunde? Aaah, keuzes! Wil jij in september met je studie starten maar twijfel je nog? Stel alle vragen die je nog hebt tijdens de Online Open Dag op 27 maart! Zo kun je voor 1 mei de knoop doorhakken.

Student luistert naar student

Nog geen idee?

Weet je nog niet welke opleiding jij je tijdens de Open Dag wilt bezoeken? Kijk dan eens naar het algemeen programma. Daar vind je handige voorlichtingen zoals 'Ik wil iets met economie, maar wat?' of '7X Gezondheid'. Op Han.nl/geenidee vind je nog meer tips!

31621 student op bruin leren bank

Zo werkt het

Ga er op 27 maart 2021 maar eens goed voor zitten! Kop thee erbij, koektrommel op grijp-afstand. Want de online Open Dag beleef jij helemaal vanachter je laptop of PC! Haren kammen? Hoeft niet. Niemand ziet je, tenzij je een 1-op-1 afspraak hebt. Best relaxed. Hier lees je hoe het werkt!

Help

Vragen of problemen?

Heb je vragen over aanmelddeadlines, toelatingsvoorwaarden, de studiekeuzecheck of...? Of technische problemen? Kijk eerst eens in onze uitgebreide FAQ, misschien staat het antwoord daar al tussen. Niet? Dan helpen we je graag persoonlijk verder.

Student in gang met telefoon

Voorbereiding Stel slimme vragen

Bereid je goed voor op de Open Dag. Dit is jouw kans om studenten en docenten het hemd van het lijf te vragen! Op welke vragen wil jij een antwoord? Hieronder vind je alvast wat inspiratie.

Ik heb nog geen idee

Heb je nog geen idee welke studie bij jou past? Deze vragen kunnen je helpen om een 1e indruk te krijgen van een opleiding.

Ik weet het (bijna)

Twijfel je nog tussen een paar opleidingen? Of weet je al wat je wil, maar wil je nog een paar dingen checken? Vuur deze vragen dan op studenten en docenten van de opleiding af.

Help! Studiekeuze en de coronacrisis

Een studie kiezen in deze tijd van mondkapjes, afstand houden en Online Open Dagen is lastig. Toch is er ook nu heel veel wat je wél kunt doen om jezelf en de opleidingen beter te leren kennen. Kijk maar mee!

jongen in klaslokaal gooit papieren weg uit frustratie

Voordelen van een online Open Dag

Natuurlijk wil je het liefst met je eigen ogen rondkijken op de campus. Wij hadden ook liever live een praatje met je gemaakt! Een online Open Dag kan die ervaring echt niet vervangen. Toch zitten er ook voordelen aan online oriënteren. Komen ze!