Minorenmarkt 2021

null

Snuffelen aan een minor bij een andere opleiding. Of verdiep je je liever verder binnen je opleiding? Met een minor kun je alle kanten op. Eén ding staat vast: een minor maakt je opleiding een stuk persoonlijker. Je kiest ‘m zelf! Elk jaar organiseren we een Minorenmarkt, dit jaar geheel digitaal.

In EnglishMore information for international students

Are you an international student, starting your minor at HAN University in September 2021 or in February 2022? Welcome! Read all about the online Minor Market on the international page.
studeren

dit kun je verwachtenhoe ziet deze online minorenmarkt eruit?

Ga er maar eens goed voor zitten op dinsdag 23 februari én op donderdag 25 februari 2021. Kop thee erbij, koektrommel op grijp-afstand. Want de online Minorenmarkt beleef jij helemaal vanachter je laptop of PC! Haren kammen? Hoeft niet. Niemand ziet je, best relaxed.

Hoe jouw programma er die middag uit ziet, bepaal je zelf:

• Tussen 14:00 en 16:00 uur bieden alle opleidingen hun minoren aan, zoals een digitale voorlichting, Q&A's, presentaties, filmpjes, rondleiding of inlooplokaal.
  • Elke minor die 'op de markt staat' wordt 3x aangeboden d.m.v. een voorlichtingsronde.
  • Elke voorlichtingsronde van desbetreffende minor is exact hetzelfde als die in ronde 2 en 3, het maakt dus niet uit welke minor je als eerste kiest.
  • Elke ronde duurt een half uur.
  • Tussen elke ronde zit een pauze van 15 minuten.
14:00 - 14:30 uur ronde 1 van minor A
14:30 - 14:45 uur pauze
14:45 - 15:15 uur ronde 2 van minor A
15:15 - 15:30 uur pauze
15:30 - 16:00 uur ronde 3 van minor A
  • Je kunt dus zelf kiezen wanneer je bij welke minor volgens het tijdpad de voorlichting wilt bijwonen.
  • Let op!: Het kan voor komen dat een minor niet op de dinsdag maar wel op de donderdag haar voorlichting geeft, óf andersom, dat de minor wel op de dinsdag maar niet op de donderdag aanwezig is!

Een duidelijk overzicht van alle minoren voor zowel de dinsdag als de donderdag kun je hieronder bekijken;

Het overzicht wordt binnenkort bijgewerkt met eventueel gewijzigde namen plus alle linken naar de minoren.
Meer informatie volgt nog.

Groep studenten buiten met gitaar

zo werkt het

Voorlichtingen, Q&A's, presentaties, filmpjes, rondleidingen. Klinkt mooi, maar hoe werkt dat allemaal? Dat lees je hier!

help

Leg het vast!

Heb je uitgebreid zitten kijken&luisteren of had een student een goede tip? Schrijf het op! Koop een notitieboek en leg al die inzichten, ideeën, afspraken en gedachtenspinsels vast. Wat dacht je tijdens de minor? Wat vindt je omgeving jouw beste eigenschap? Lekker overzichtelijk om terug te lezen. Misschien maak jij liever notities op je telefoon of neem je alles op in vlogs. Prima! Als je het maar op 1 plek verzamelt.

toekomstlokaal, FEM Communicatie

voorbereiding Stel vragen

Bereid je goed voor op de Minorenmarkt. Dit is jouw kans om studenten en docenten het hemd van het lijf te vragen! Op welke vragen wil jij een antwoord? Hieronder vind je alvast wat inspiratie.

ik heb nog geen idee

Heb je nog geen idee welke minor bij jou past? Deze vragen kunnen je helpen om een 1e indruk te krijgen van een minor.

corona Studeren in coronatijd, hoe gaat dat?

Wat een gekke tijd tijdens je studie hè? Gelukkig kun je wel wat lessen op de campus volgen. Maar je gaat ook deels thuis studeren en colleges op afstand volgen. Help, hoe werkt dat allemaal? En hoe zit het met de regels op de campus? Dat en meer vertellen we je op deze pagina. Zo weet jij waar je aan toe bent.

student peinzend, FEM Finance Tax and Advice

Ontdek het journalistieke medium van de HANKen je SAM al?

SAM doet verslag van alles wat er op de HAN gebeurt en praat met mensen die op 1 of andere manier bij de HAN zijn betrokken: studenten, medewerkers, onderzoekers en afgestudeerde HAN’ers in het werkveld.