Ouderbijeenkomst 20 januari 2021

Uw zoon/dochter is in september begonnen met een studie aan de HAN. Daarom nodigen wij u van harte uit voor de online ouderbijeenkomst van de Academie Engineering en Automotive.

We kunnen ons goed voorstellen dat u benieuwd bent hoe het 1e semester van uw kind is verlopen. Zeker in de huidige tijd waarin we te maken hebben met veel lessen die online zijn. Tijdens de online ouderbijeenkomst vertellen wij u er graag over.


Aanmelden

U kunt zich hier aanmelden voor de online ouderbijeenkomst van 20 januari 2021. De aanvangstijd is 19.30 en de bijeenkomst duurt tot ongeveer 20.45. Na een gezamelijke start van het voorlichtingsprogramma is er per opleiding een specifieke voorlichtingsronde.      

Nadat u uw gegevens heeft ingevuld krijgt u een bevestiging op het door u doorgegeven email adres. Ongeveer een week voor aanvang van de bijeenkomst ontvangt u van ons een email met daarin de link naar de online bijeenkomst. In deze mail vindt u tevens uitleg over hoe het online gebeuren nu precies werkt.

Heeft u zich aangemeld maar kunt u onverhoopt toch niet komen? Laat het ons weten via een mailtje aan Eventweek.Engineering[at]han.nl.