Online Open Dag | 9 januari 2021

Dana Kuiper; Durf campagnebeeld voor openingspaginahan.nl Breed
Hou me op de hoogte!Binnenkort aanmelden

Benieuwd wat de HAN te bieden heeft? Bezoek de Online Open Dag op 9 januari 2021. De opleidingen organiseren dan allerlei online activiteiten, zoals een voorlichting of Q&A. Laat alvast je mailadres achter, dan krijg je een seintje als je je voor die activiteiten kunt aanmelden.

Binnenkort aanmelden

De volgende online Open Dag van de HAN is op 9 januari. Daarover lees je hier binnenkort meer! Je kunt alvast je mailadres achterlaten, dan krijg jij een seintje als je je kunt aanmelden voor de activiteiten van deze online Open Dag.

voltijd campagne durf Beau 2019. Breed

Alvast sfeer proevenZo ziet een Open Dag op de campus in Nijmegen eruit

Alvast sfeer proevenZo ziet een Open Dag op de campus in Arnhem eruit

Help! Studiekeuze en de coronacrisis

Jammer hè, dat je niet gewoon even sfeer kunt proeven op de campus. Toch is er ook nu heel veel wat je wél kunt doen om je te oriënteren. Zoals deze online Open Dag! Maar denk ook aan een studiekeuzetest of online Proefstuderen. Op deze pagina hebben we alle mogelijkheden en veranderingen voor je op een rijtje gezet.

jongen in klaslokaal gooit papieren weg uit frustratie
  • Twee studenten buiten voor R31 met laptop

    Nog geen flauw idee?

    Dan moet je nog even op onderzoek uit! Jezelf beter leren kennen en een richting bepalen, daar begint het mee. Wist je dat de HAN ook allerlei tools biedt om jou daarmee te helpen? Op de pagina 'Zoek het uit' lees je er alles over. 
  • Student luistert naar student

    Twijfel je nog?

    Je hebt wel een paar studies in gedachten, maar je blijft twijfelen! Welke wordt het? Tijd om de knoop door te hakken! Benieuwd hoe je dat doet? Check deze pagina vol tips. Je vindt er ook ervaringen van studenten die jou voorgingen: hoe hakten zij de knoop door?

Verliefd geworden?

Ga online Proefstuderen

Wil je meer over de inhoud van een opleiding weten, kom dan eens Proefstuderen! Onze fysieke Proefstudeerdagen zijn vanwege de coronacrisis afgelast, maar bij sommige opleidingen kun je nu wel online Proefstuderen. Zo ontdek je of het niveau en de onderwerpen bij jou passen.

Studenten Pedagogiek luisteren naar elkaar in een kring

Zet je netwerk in

En dat van je ouders. Er is altijd wel iemand die iemand kent die de studie volgt of het beroep doet dat jij op het oog hebt. Die wil vast wel al jouw vragen beantwoorden, zodat jij kunt checken of jouw verwachtingen kloppen.

studente praat met docent in twee gesprek

Bespreek het

Wat ben je de afgelopen tijd allemaal te weten gekomen? Vertel het! Aan je ouders, vrienden, leraren, buren en wie het maar horen wil. Hoe kijken zij tegen jouw keuze aan? Inspirerend, zo had jij het nog niet bekeken. Terwijl jij vertelt wat jou leuk lijkt en waar je over twijfelt, merk je zelf ook welk gevoel daarbij naar boven komt. Weer een stap verder!

Meiden lunchen aan tafel met planten en telefoon

Blauwtje gelopen?

Was de opleiding waar jij je in hebt verdiept toch niet wat je had verwacht? Jammer. Dat voelt misschien als een stap terug, maar het is juist vooruitgang. Nu je weet wat je niet leuk vindt aan deze opleiding, kun je beter benoemen wat je dan wél zoekt. Stel je richting bij en ga opnieuw op onderzoek uit. Je komt er wel!

student peinzend, FEM Finance Tax and Advice

Of toch een tussenjaar?

Dat de coronacrisis impact heeft op jouw studiekeuze, merk jij vast ook. Uit onderzoek blijkt dat 1 op de 10 jongeren nu een tussenjaar overweegt, terwijl ze dat voor de coronacrisis niet deden. Heb jij je uitgebreid in je studiekeuze verdiept maar kom je er écht niet uit? Zomaar een studie kiezen omdat het moet is ook niet verstandig. Misschien is een tussenjaar dan wat voor jou.

student wijst op wereldkaart