Communicatie

werken aan project, FEM Communicatie
AanmeldenOnline Open Dag 27 maart
Terug naar Startkies een andere opleiding

De Online Open Dag was op 9 januari. Heb jij 'm gemist? Of wil je je verder in je keuze verdiepen? Kijk de video's en voorlichtingen van de Online Open Dag nog eens rustig terug op deze pagina. Of meld je alvast aan voor de Online Open Dag van maart!

Verder kennismakenKom online proefstuderen

Heb je de online Open Dag bezocht en wil je zeker weten of Communicatie echt iets voor jou is? Kom dan online proefstuderen! Je volgt een introductie, maakt een opdracht, je krijgt een rondleiding en je kunt vragen stellen aan docenten en studenten. We organiseren ook proefstudeerdagen speciaal voor mbo'ers die het niveau van een hbo-opleiding willen ervaren.

studeren in de brew, FEM Communicatie

Kickstart nu je opleiding!Studiekeuze maken met College Coins

3 vliegen in 1 klap? Jazeker! Installeer de College Coins app op je mobiel en ga aan de slag met leuke challenges die je helpen bij je studiekeuze, waardoor je kennismaakt met de HAN en de omgeving, en ontdek de opleidingen die je interessant vindt. De challenges staan voor je klaar in de app. Bij sommige challenges is het de bedoeling dat je iets inlevert, dit doe je via je eigen Edubook. Je hoeft de challenges niet allemaal tegelijk uit te voeren, je kunt zelf bepalen wanneer je met welke challenge aan de slag gaat. Tussendoor krijg je meldingen met reminders over interessante challenges. Lekker flexibel dus!

studeren

CHATTEN MET STUDENTENStel je vraag op Instagram

Bekijk waar onze studenten en docenten mee bezig zijn. Heb jij een vraag, dan staan onze studenten voor je klaar. Tot dan!

Instagram. HAN rood icoon op witte achtergrond 400x400 pixels. JPG

Studenten vertellenWat wil je later worden?

Wat vind je het leukst / minst leuk aan de opleiding?

Opleidingsinformatie

Factsheet Communicatie

Meer weten over de inhoud van deze opleiding? In de factsheet staat het allemaal voor je op een rijtje.

Student houdt flyers onder de arm tijdens de open dag HAN

Praktische info

Waar zit deze opleiding, wat zijn de toelatingseisen en hoe moet je je aanmelden? Check het onder praktische info.

studeren in de brew, FEM Communicatie

Campus Nijmegen

Laan van Scheut 10

Gebouw Laan van Scheut 10 Nijmegen, landscape, Bildung poort

Maak kennis met studenten Communicatie

Het CWZ in Nijmegen biedt ruim baan aan stagiairs van de HAN'Ik vraag artsen en verpleegkundigen het hemd van het lijf!'

Een vliegende start voor alumnus Naomi

Direct na de opleiding Communicatie is Naomi Beusink haar eigen bedrijf begonnen. Naomi: "Ik liep al langer met de gedachte rond om voor mezelf te beginnen. Ik ben opgegroeid in een ondernemersgezin en ik ben een echte aanpakker. Mijn minor Online marketing en communicatie is de springplank geweest voor Beusink Marketing! Nu help ik mkb’ers om online te groeien." 

CO Naomi Beusink testimonial

Werkgever Bram Jeurissen vertelt Merken én studenten laten vlammen

Bram Jeurissen is de bevlogen oprichter van PR-bureau FNKE. Sinds 2018 stopt Bram veel tijd, liefde en aandacht in zijn samenwerking met de HAN. Bram vertelt gepassioneerd over zijn mooie vak. "Goede PR creëert vonkjes tussen merken en consumenten. Daardoor gaat het vlammen. Dat krijg je niet voor elkaar met alleen boekenwijsheid. Wij nemen studenten mee de praktijk in. Dan gebeuren er mooie dingen."

CO Bram Jeurissen 3 testimonial

AanmeldenBen jij klaar voor de start?

Ben jij enthousiast over de opleiding Communicatie bij de HAN? En wil jij graag in september 2021 starten met deze opleiding?

Leuk! Meld je dan nu aan!

een finishlijn

Meer vragen?

Wil jij je persoonlijke situatie besprekenBijvoorbeeld over toelating of studeren met bijzondere omstandigheden? We zitten voor je klaar op 9 januariJe kunt ons via Whatsapp bereiken024 - 353 0500. Kom maar op! 

Overzicht werkplekken studenten met laptop