Algemeen programma Deeltijd

Campagne Deeltijd. Romy Karssens. Meisje met beige broek
Programma per opleidingKies een opleiding
Terug naar startOnline Open Avond

Dit is het algemene programma van de online Open Avond. Je krijgt er antwoord op je vragen over studiekosten, toelatingseisen of welk type opleiding bij je past.

Omscholen: van test tot trajectOntdek wat bij jou past

Toe aan een nieuwe uitdaging? Omscholen naar een kansrijke baan, in de zorg, techniek of het onderwijs? Ontdek wat bij je past en welk werk je echt leuk vindt. Doe de studiekeuzetest! Deze test geeft aan welke opleidingen goed bij jou passen.

Weet je al welke richting je op wilt? Check dan onze omscholingstrajecten. We werken hiervoor nauw samen met bedrijven en organisaties in de regio.

NIEUW: luister de podcast: 'jezelf laten omscholen'.

twee docenten vergaderen met laptop

Flyers & brochures deeltijd

Brochure: Aanmelden deeltijdstudies

Laurien Rozeboom; durf campagnebeeld deeltijd. Breed

Brochure: Mbo naar hbo

Campagnebeeld twee studenten han international Jamill Maduro, Meliska Meintjes

Flyer: Kosten en financiering

Lex Burgers; durf campagnebeeld deeltijd. Breed

Flyer: Studiebegeleiding bij de HAN

Blond meisje, zwart shirt en beige broek, in studio

Flyer: Voordelen voor je werkgever

Zohal Rezaie: durf campagnebeeld deeltijd. Breed

Waar vind ik het antwoord? FAQ

Wat je vraag ook is, de meeste antwoorden zijn een paar kliks van je verwijderd. In deze FAQ verwijzen we je naar de plek op onze website waar het antwoord op je vraag staat. Als er geen specifieke pagina is over 'jouw' onderwerp, staat het antwoord in de FAQ.

Hulp bij het vinden van een werkplekHAN Employment maakt er werk van

Begin je met een Associate degree of bachelor-opleiding, in deeltijd of duaal? Vaak heb je een relevante werkplek nodig. HAN Employment helpt je graag op weg, bijvoorbeeld met een gratis sollicitatietraining of een banenmarkt.

Student en docent in gesprek met bedrijf, FEM Employment

Ga jij doorstuderen?Van mbo naar hbo

Ben je bijna klaar met je mbo-studie? Dan sta je voor een belangrijke keuze. Ga je werken, of doorstuderen om je hbo-diploma te halen? Of ga je voor een combinatie van werken en leren? Het is aan jou! De HAN helpt je graag op weg.

studeren-op-campus

Durf jij door te studeren?Van mbo naar hbo: voltijd, deeltijd en duaal

Altijd al je hbo-diploma willen halen? In deze film wordt het verhaal verteld van Isabelle, Romy en Mark. Ze vertellen over hun stap naar het hbo en hoe ze dit ervaren. Isabelle studeert in voltijd, Romy studeert duaal en Mark is reeds afgestudeerd voor zijn deeltijdopleiding.

Wie gaat dat betalen?Studiekosten en financiële regelingen

Een deeltijd- of duale opleiding, cursus of training kost geld. Welk bedrag dat jaarlijks is, hangt af van het type opleiding en van jouw situatie.

Start je met een Associate degree, bachelor- of master-opleiding? Dan betaal je collegegeld. Hoe hoog dit bedrag is, check je via de Collegegeldwijzer. Aan een post-hbo-opleiding, een cursus of een training hangt natuurlijk ook een prijskaartje. Deze kosten variëren per opleiding.

Al nagedacht over hoe je je studie gaat betalen? Doe je dat zelf, betaalt je werkgever of maak je gebruik van een subsidie? Check de mogelijkheden en regelingen die er zijn.

Detailfoto student maakt berekeningen
Online sfeer proevenHAN campus Arnhem
Online sfeer proevenHAN Campus Nijmegen

Van Ad naar bachelor of van bachelor naar masterMeteen (snel) doorstuderen

Wil jij na je Associate degree (Ad) doorstuderen voor je bachelor? Of ben je net klaar met je bachelor en wil je meteen gaan voor een master? De HAN heeft verschillende doorstroommogelijkheden. Je kunt dan een verkort traject volgen.

• Bachelor: na een aantal Ad's van de HAN kun je in het 3e jaar instromen bij de bachelor die op jouw Ad aansluit.
  • Master: stroom na je bachelor meteen door naar een masteropleiding bij de HAN. Deze masters noemen we doorstroommasters. Als je de juiste vooropleiding hebt, is een premaster niet nodig.
docent lach naar student tijdens twee gesprek

Heb je nog vragen na de Online Open Avond?

Tijdens de Online Open Avond kun jij je oriënteren, rondsnuffelen en mogelijk een passende opleiding vinden. Maar dan? Hoe nu verder? Meld je aan voor een Adviesgesprek. Bespreek je specifieke vragen over de opleiding en jouw persoonlijke situatie! Na aanmelding wordt contact met je opgenomen voor een passende datum en tijd.

Mentorgesprek, FEM Finance Tax and Advice

Direct contact

Vragen over de opleiding? Stel je vraag aan het HAN VoorlichtingsCentrum. We helpen je graag verder.

Werkdagen: 09:00 tot 16:30 uur
Schoolvakanties: 09:00 tot 14:00 uur