Online bedrijvenmarkt IT en Mediadesign

Ben jij op zoek naar een stage- of afstudeeropdracht? Ontdek bedrijven en organisaties op het gebied van informatica, ICT en digitale media op de (online) Bedrijvenmarkt! Praat, chat of luister mee en kom alles te weten over de deelnemende bedrijven en wat zij jou te bieden hebben met betrekking tot een stage- of afstudeeropdracht.

32549 ict cmd studenten vrouwen mannen op trap

Bedrijvenmarkt

Op donderdag 18 november 2021 heeft de bedrijvenmarkt plaatsgevonden. Hieronder kun je de bedrijven bekijken die aanwezig waren. Benieuwd naar de datum voor de volgende editie? Houd deze pagina in de gaten!

student kijkt in boek met laptop op schoot

Voor studentenInformatie over stage en afstuderen

Alle infomatie over stagelopen of afstuderen hebben wij voor je op een rijtje gezet. Zo ben jij straks goed voorbereid voor je aan de slag gaat.

Voor bedrijvenInformatie over stage en afstuderen

Stagiair of afstudeerder nodig op het gebied van informatica, ICT en/of digitale media? Bekijk hier meer informatie over stage en afstuderen.

Op de hoogte blijven van de ontwikkelingen en nieuws?  Abonneer dan hier op de nieuwsbrief IT en Mediadesign.

Student en docent in gesprek met bedrijf, ontspannen, FEM Employment

Vragen over de bedrijvenmarkt?

Heb je vragen over de Online Bedrijvenmarkt? Neem dan contact op met het Praktijkbureau IT en Mediadesign.

studenten-wachten-voor-de-les