Bedrijvenmarkt IT en Mediadesign

Ben jij op zoek naar een stage- of afstudeeropdracht? Ontdek bedrijven en organisaties op het gebied van informatica, ICT en digitale media op de bedrijvenmarkt! Bezoek de markt en kom alles te weten over de deelnemende bedrijven en wat zij jou te bieden hebben met betrekking tot een stage- of afstudeeropdracht.

32549 ict cmd studenten vrouwen mannen op trap

13 & 20 aprilBedrijvenmarkt

Zet het in je agenda: op donderdag 13 en 20 april zijn de volgende edities van de Bedrijvenmarkt IT en Mediadesign.

• 13 april voor CMD en HBO-ICT studenten in Arnhem
  • 20 april voor HBO-ICT studenten in Nijmegen

31621 student op bruin leren bank

Het programma per profiel HBO-ICT

Hieronder zie je een overzicht van de bedrijven die aanwezig waren op 17 november, met daarbij de verwijzing naar de websites. Neem vooral een kijkje!

Voor studentenInformatie over stage en afstuderen

Alle infomatie over stagelopen of afstuderen hebben wij voor je op een rijtje gezet. Zo ben jij straks goed voorbereid voor je aan de slag gaat.

Voor bedrijvenInformatie over stage en afstuderen

Stagiair of afstudeerder nodig op het gebied van informatica, ICT en/of digitale media? Bekijk hier meer informatie over stage en afstuderen.

Op de hoogte blijven van de ontwikkelingen en nieuws?  Abonneer dan hier op de nieuwsbrief IT en Mediadesign.

Student en docent in gesprek met bedrijf, ontspannen, FEM Employment

Vragen over de bedrijvenmarkt?

Heb je vragen over de Bedrijvenmarkt? Neem dan contact op met het Praktijkbureau IT en Mediadesign.

studenten-wachten-voor-de-les