Samenwerking werkveld en Academie Toegepaste Biowetenschappen & Chemie

Bent u op zoek naar een stagiair of afstudeerder, heeft u een onderzoek waarbij u hulp kunt gebruiken of bent u misschien op zoek naar labapparatuur? Wij kunnen helpen.

biologie en medisch laboratoriumonderzoek student samenwerken laboratorium

Mogelijkheden voor samenwerking

De Academie Toegepaste Biowetenschappen en Chemie - ATBC - leidt studenten op tot volwaardige, internationaal georiënteerde analisten en onderzoekers. Maar wij doen meer. Onderzoek bijvoorbeeld. Binnen onze academie werken wij met gemotiveerde docenten, onderzoekers en studenten samen aan verschillende onderzoeksprojecten. Het werkveld sluit de driehoek met onderwijs en onderzoek. Door samen te werken met bedrijven, ziekenhuizen, onderzoeksinstituten en andere organisaties sluiten onze opleidingen aan bij de ontwikkelingen in de markt en hebben de onderzoeksprojecten een link met de praktijk.

Op deze pagina vindt u alle samenwerkingsmogelijkheden van ATBC met het werkveld. Ziet u mogelijkheden, wilt u met ons samenwerken, heeft u vragen, stuur dan een mail aan contact.atbc@han.nl.

Bedrijvenmarkt

De Academie Toegepaste Biowetenschappen en Chemie houdt op donderdag 28 januari 2021 van 09.45 tot 11.15 uur een online bedrijvenmarkt. In drie blokken van een half uur presenteren bedrijven en instellingen uit de life sciences- en chemiesector zich in Teams. De bedrijvenmarkt is open voor alle ATBC-studenten. 

Alle informatie over het event is te vinden op een speciale webpagina: ONLINE BEDRIJVENMARKT TOEGEPASTE BIOWETENSCHAPPEN EN CHEMIE (han.nl).

Werkveld Diensten

ATBC levert services die voor u interessant kunnen zijn. Zo verhuren wij laboratoriumapparatuur en kunt u gebruikmaken van onze laboratoriumfaciliteiten. Daarnaast bieden wij cursussen en trainingen, die op maat geleverd kunnen worden.

Onderzoek HAN BioCentre

Lectoraten

Samen met het onderwijs zetten we onze tanden in maatschappelijke vraagstukken. We voeren praktijkgericht onderzoek uit in een aantal lectoraten.

Hybride leer-werkomgevingen

Onderwijs ATBC-Opleidingen

ATBC verzorgt vijf bacheloropleidingen, twee masters en een deeltijdopleiding. Daarnaast bieden wij een ruim aanbod van cursussen en post-hbo-onderwijs. Samen met u leiden wij uw toekomstige medewerkers op of scholen wij uw medewerkers op of om. Wilt u met ons samenwerken in het onderwijs? Hieronder leest u de mogelijkheden.

Voordelen van werken met studenten

VideoBezoek Laan van Scheut 2