Samenwerking werkveld en Toegepaste Biowetenschappen & Chemie

biologie en medisch laboratoriumonderzoek student samenwerken laboratorium

Bent u op zoek naar een stagiair of afstudeerder, heeft u een onderzoek waarbij u hulp kunt gebruiken of bent u misschien op zoek naar labapparatuur? Wij kunnen helpen.

Mogelijkheden voor samenwerking

De Academie Toegepaste Biowetenschappen en Chemie - ATBC - leidt studenten op tot volwaardige, internationaal georiënteerde analisten en onderzoekers. Maar wij doen meer. Onderzoek bijvoorbeeld. Binnen onze academie werken wij met gemotiveerde docenten, onderzoekers en studenten samen aan verschillende onderzoeksprojecten. Het werkveld sluit de driehoek met onderwijs en onderzoek. Door samen te werken met bedrijven, ziekenhuizen, onderzoeksinstituten en andere organisaties sluiten onze opleidingen aan bij de ontwikkelingen in de markt en hebben de onderzoeksprojecten een link met de praktijk.

Op deze pagina vindt u alle samenwerkingsmogelijkheden van ATBC met het werkveld. Ziet u mogelijkheden, wilt u met ons samenwerken, heeft u vragen, stuur dan een mail aan contact.atbc@han.nl.

Werkveld Diensten

ATBC levert services die voor u interessant kunnen zijn. Zo verhuren wij laboratoriumapparatuur en kunt u gebruikmaken van onze laboratoriumfaciliteiten. Daarnaast bieden wij cursussen en trainingen, die op maat geleverd kunnen worden.

Onderzoek HAN BioCentre

Lectoraten

Samen met het onderwijs zetten we onze tanden in maatschappelijke vraagstukken. We voeren praktijkgericht onderzoek uit in een aantal lectoraten.

Hybride leer-werkomgevingen

Onderwijs ATBC-Opleidingen

De Academie Toegepaste Biowetenschappen en Chemie verzorgt vijf bacheloropleidingen, twee masters en een deeltijdopleiding. Daarnaast bieden wij een ruim aanbod van cursussen en post-hbo-onderwijs. Samen met u leiden wij uw toekomstige medewerkers op of scholen wij uw medewerkers op of om. Wilt u met ons samenwerken in het onderwijs? Hieronder leest u de mogelijkheden.

Voordelen van werken met studenten

VideoBezoek Laan van Scheut 2

Agenda

Radboud Summer School

Van 5 tot en met 9 juli vindt de Radboud Summer School plaats. Een van de thema's is Introduction to Preclinical Drug Discovery. Pedro Hermkens, Lector Drug Discovery aan de HAN, is spreker op het evenement.

biocentre c-elegans8. Samantha Hughes, Nikki Kolsters

Symposium HAN BioCentre

Op 1 februari 2021 bestaat het HAN BioCentre 15 jaar. Om dat te vieren, organiseert ze in 2022 een symposium. Precieze datum en inhoud worden later bekendgemaakt.

Werken met bioreactor in HAN BioCentre

Nieuwsbrief

Wij geven eens per kwartaal een nieuwsbrief uit met het laatste nieuws uit de academie, maar ook uit het werkveld.

Meer weten?

Wilt u uw persoonlijke situatie bespreken? Of heeft u nog vragen na het lezen van bovenstaande informatie? Dan kunt u contact opnemen met de Werkveldcommissie of het Stagebureau van de academie.

Werkveldcommissie - contact.atbc@han.nl

Stagebureau - stage.atbc@han.nl

biocentre data-science3