Master Mind "Er zit een fundamenteel ander mens voor je"

Een master volgen aan de HAN heeft op meerdere manieren invloed op jou als persoon. Bij de Master Pedagogiek wordt je opgeleid als professional én onderzoeker, maar de persoon hierachter staat tijdens de opleiding centraal. We vroegen studenten hoe zij de opleiding hebben ervaren.

Waarom ben je de Master Pedagogiek gaan volgen?

Ik werkte 13 jaar in het MBO en ik merkte dat ik meer uit mijn werk wilde halen, maar ook iets anders met meer verdieping

Er zijn legio redenen te bedenken om de Master Pedagogiek te gaan volgen aan de HAN. We vroegen het aan Anke Berends, 3e jaars student aan de Master Pedagogiek.

Deze studie toegepaste psychologie lijkt mij wel tof. Maar niet alles ervan is leuk. Laat ik toch even wat andere studies checken. Er zijn zoveel studies!