Goodiebag Toetsconferentie 2022

390213 foto voor toetsconferentie postcard

Op 14 april 2022 vond in Nijmegen de HAN Toetsconferentie plaats. Een dag vol met inspiratie, updates en kennis rondom toetsen, eigentijds beoordelen en beslissen. De dag is georganiseerd door het HAN-Lectoraat Eigentijds beoordelen en beslissen.

Goodiebag Toetsconferentie 2022

Onderstaande materialen worden je aangeboden door de organisatoren van de de Toetsconferentie en de betrokken bootcamp en workshopleiders. De komende week zullen er nog materialen en presentaties worden toegevoegd.

Lectoraat Eigentijds beoordelen en beslissen

Beoordelen en beslissen staat volop in de belangstelling. Het wordt voor iedereen in het onderwijs duidelijker dat het anders moet én kan. Ons lectoraat richt zich op de vraag hoe je een eigentijds programma van beoordelen en beslissen inricht. 

studenten schrijven op whiteboard