31821 studenten tablet

Social Work op de HAN is er in 3 varianten: Social Work Euregio, International Social Work & Social Work. Wat kies jij?

Werken in de grensregio (NL-DE)Start met Social Work Euregio

Heb jij het lef om grenzen te verkennen? Ga jij straks aan de slag in Nederland of Duitsland? Als social worker ben je breed inzetbaar. Je leert hoe je mensen met verschillende vraagstukken kunt begeleiden.

null

Internationaal bijdragen aan een gezonde en inclusieve samenlevingLeer meer over International Social Work

We leven in een wereld vol grensoverschrijdende uitdagingen. Natuurrampen, armoede, schending van mensenrechten. Als internationaal georiënteerde social worker draag je bij aan een gezonde en inclusieve samenleving. Dat doe je in een internationale omgeving in Nederland of in het buitenland.

Social work International studenten rond wereldbol horizontaal

Mensen écht verder helpenVerleg je grenzen en studeer Social Work

Heb jij de drive om anderen, de samenleving en ook jezelf te versterken? Met Social Work help je mensen écht verder. Verleg je grenzen en pak complexe problemen aan! Bijvoorbeeld als GGZ-agoog of jeugdzorgwerker. Of in de verslavings- of gehandicaptenzorg. Mogelijkheden genoeg!

null

Alle Social Work variantenWat zijn de verschillen?

Nog niet helemaal helder wat het verschil is tussen de opleiding Social Work, Social Work Euregio en International Social Work? Of ben je misschien aan het twijfelen tussen voltijd en deeltijd of duaal? Of misschien een associate degree? Wij hebben twee handige overzichten voor je gemaakt.

Social Work, Euregio & International Social Work (pdf)

Social Work: Voltijd, Deeltijd/Duaal of Associate degree? (pdf)

vier studenten op rij in klas