538307 lectoraat lean banner lustrum

Op donderdag 25 januari 2024 vieren we 15 jaar Lean onderwijs en onderzoek bij de HAN. Dit doen we met een feestelijke 15 editie van het HAN Lean Event.

We vieren ons 3de lustrum graag met jullie: oud-studenten, studenten, cursisten, medewerkers van onze partners, bedrijven en HAN collega’s. Op 25 januari 2024 pakken we uit tijdens ons 15e HAN Lean Event. We kijken terug naar de afgelopen, maar vooral vooruit naar de komende jaren. Wat is de impact van digital twins? Hoe ontwikkel je die? Hoe zet je robots effectief in? Wat kun je met augmented reality in productie?   De ontwikkeling van smart technologieën gaat razend snel. Voor de industrie liggen daar veel kansen maar ook valkuilen. Laat u inspireren! Of bezoek een van de sessies rond de Lean basics zoals de opzet van dagstartborden, het maken van processchema's et cetera, want ook deze ontbreken deze middag niet. 

Bezoek voor meer informatie over het (voor)programma en sprekers onze eventpagina

Snelle info

Datum en tijd

Locatie
HAN Campus Arnhem
Ruitenberglaan 26
Arnhem

Deelname
gratis