Workshop Datagedreven samenwerken met impact

58fa252e-0cf8-11ee-9f1f-02565807075b Learning & Development deeltijd, studio L&D, samenwerken, overleggen, laptop, 2022

Deze interactieve workshop geeft inzicht in de essentie van samenwerken. Deelnemers leren hoe ze met effectieve samenwerking, impactvolle resultaten behalen. “Hoe kunnen professionals en organisaties samenwerkingen optimaliseren en impact realiseren door het gebruik van data?”

Organisaties werken op veel verschillende manier met elkaar samen, maar effectief gebruik maken van samenwerkingsrelaties is complex. De interactieve workshop "Data gedreven samenwerken met Impact" biedt deelnemers inzicht in de essentie van samenwerken en hoe zij deze vaardigheid effectief kunnen inzetten om impactvolle resultaten te behalen.

Over de workshop

Aan de orde komen de verschillende visies op samenwerken en de diverse samenwerkingsdimensies die daaruit voortvloeien. Daarnaast komen de variabelen aan de orde die noodzakelijk zijn om samenwerken tot een succes te maken.

De workshop is interactief en stelt deelnemers in staat om de kracht van samenwerking ten volle te benutten. Omdat een effectieve samenwerking verder versterkt kan worden door het gebruik maken van datatechnieken, komen ook verschillende Data Science technieken aan de orde.

De workshop stelt de deelnemers in staat om de kracht van effectieve samenwerking ten volle te benutten. Door de combinatie van theorie met herkenbare situaties uit de (eigen)dagelijkse praktijk kunnen zij de succesfactoren beter integreren in hun samenwerkingen.

Doelgroep

De workshop is geschikt voor directieleden, managers, teamleiders, projectleiders en medewerkers die betrokken zijn bij het nemen van beslissingen en het coördineren van samenwerkingsverbanden.

Snelle info

Datum en tijd

Locatie
HAN Campus Arnhem
Ruitenberglaan 29
Arnhem

Deelname
€ 349,- (partners € 249,-)

Over de sprekers
 

Prof. dr. John Goedee

Prof. dr. John Goedee is bestuurder van Stichting Optimale Samenwerking en INKIS en tevens werkzaam aan de Universiteit van Tilburg.  John heeft ervaring met trajecten waarin hij organisaties op strategisch, beleidsmatig en operationeel niveau begeleidt in de transitie richting een data gedreven werken. Daarnaast heeft John verschillende nationale en internationale publicaties op zijn naam staan. In zijn laatste boek ‘Samenwerken en regisseren met impact: Doorbreken van de samenwerkingsparadox met behulp van Data Science’, neemt John de lezer mee hoe je impactvol kunt samenwerken en regisseren met behulp van Data Science technieken.

Professor Dr. John Goedee
Over de sprekers
 

Max van der Meulen, Msc.

Max van der Meulen, Msc. is business analist bij INKIS. Hij betrokken bij verschillende samenwerkingstrajecten rondom complexe casuïstiek. Daarnaast ondersteunt hij organisaties binnen het Data Science Lab om te experimenteren met data gedreven samenwerken zoals een datavolwassenheidsscan, het zichtbaar maken van impact en het ontwikkelen van prototypes.

Max van der Meulen, Msc.