Musculoskeletale fysiotherapie Webinar Motor learning: Instructie en feedback

443015 Docent MMR geeft instructie aan studenten (orofaciaal)

De webinar 'Motor learning: Instructie en feedback voor de musculoskeletale fysiotherapeut' op 20 juni geeft je een inzage in de Master Musculoskeletale Revalidatie. Je krijgt een update over hoe kennis vanuit de wetenschap effectief kan worden vertaald naar de fysiotherapeutische praktijk.

Snelle info

Datum en tijd

Locatie
Online

Deelname
Gratis

Voor wie?

  • Studenten Fysiotherapie
  • Fysiotherapeuten

De webinar wordt gegevens via Teams. Je ontvangt de link voor het webinar per mail van de HAN. Deelnemen aan de webinar? Meld je nu aan

Over de spreker

Jean-René Ruitenbeek MSc is kerndocent voor het eerste jaar van de Master Musculoskeletale Revalidatie. Hij is opgeleid als fysiotherapeut en studeerde daarna Bewegingswetenschappen, behaalde zijn master sportfysiotherapie en manuele therapie. Jean-René is werkzaam als musculoskeletaal therapeut in Venlo bij het Performenz instituut waar hij samenwerkt met fysiotherapeuten en personal trainers.

Thema’s die tijdens de webinar aan de orde komen: de OPTIMAL theorie voor motorisch leren en de anatomie van een instructie.

Vragen?

Neem voor vragen contact op via master.mr@han.nl.

Master Musculoskeletale Revalidatie

In 3 jaar ontwikkel je je tot klinisch musculoskeletale expert en Master of Science. Je vergroot je diagnostische en therapeutische kennis. Ook leer je met jouw eigen onderzoeken concrete innovaties te realiseren. Je haakt aan bij internationale ontwikkelingen en bouwt een netwerk over de grens op. Wil jij je vooral specialiseren, dan kun je als je al een masterdiploma hebt, ook alleen het specialistische deel volgen. Je start dan in jaar 2.

454318 Studenten in gesprek 2.0