9 maart 2023 Hero Entrepreneurs - Laat je inspireren door lokale en nationale ondernemershelden!

498296 han centrum voor ondernemerschap, hero entrepreneurs

Op 9 maart nemen lokale en nationale ondernemershelden je mee in de wereld van hun ondernemerservaringen. Wat komt er kijken bij de start en overname van een onderneming? Welke rol kan ondernemerschap spelen om iets te doen aan de vermogens- en kansenongelijkheid in Nederland? Zorg dat je erbij bent

Snelle info

Datum en tijd

Locatie
HAN Campus Nijmegen
Laan van Scheut 10
Nijmegen

Deelname
Gratis toegang

HERO ENTREPRENEURS

Thomas Beguin (RU-alumnus) en Erik-Jan Schreurs (HAN-alumnus) delen hun ondernemerservaringen met de start van Resnap en de overname van walldesign-aanbieder IXXI. De 2e spreker is Sander Schimmelpenninck, journalist, auteur en oprichter van Tonny Media. Sander is op dit moment volop in het nieuws met zijn boek Sander en de Brug. Hij neemt je mee in zijn ervaringen als ondernemer en deelt zijn visie over de rol van ondernemerschap om iets te doen aan de vermogens- en kansenongelijkheid in Nederland.
 
De volgende (lokale) ondernemershelden krijgen ook een podium op 9 maart:
498415 orm hero entrepreneurs 2019

Meet the Experts

Hero Entrepreneurs wordt op 9 maart afgetrapt met een markt waarin jonge ondernemers informatie kunnen inwinnen voor de start en/of groei van hun eigen onderneming. Denk hierbij aan partijen zoals: Startup Nijmegen, Startclub Arnhem, De Startversneller, Kamer van Koophandel en de Gemeente Nijmegen. Uiteraard zijn Mercator Launch en het Centrum voor Ondernemerschap ook aanwezig op deze markt. De complete lijst met experts wordt later bekend gemaakt.

Netwerkborrel

Het ondernemersevent wordt afgesloten met een borrel om na te praten en te netwerken met andere ondernemers (in spé).

Aanmelden en contact

Dit event wil je natuurlijk niet missen! Deelname is gratis en alleen toegankelijk voor studenten, alumni en docenten van de HAN. Reserveer snel je ticket! Vol = vol

Hero Entrepreneurs wordt georganiseerd door de opleiding Ondernemerschap en Retail Management, het Centrum voor Ondernemerschap en Mercator Launch. Het ondernemersevent is gericht op studenten, alumni en docenten van de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen en de Radboud Universiteit en staat geheel in het teken van inspiratie door lokale en nationale ondernemershelden en netwerken met ondernemers (in spé). Heb je vragen of wil je meer info, neem dan contact op met Marteyn Roes.

498296 han centrum voor ondernemerschap, hero entrepreneurs