kansen voor de maakindustrie Interactieve introductie in digitalisering en digital twin

285927 De HAN lanceert eind juni de Technohub Digital Twin, samen met een aantal bedrijven en het Graafschapcollege. Weergave van  productiehal Varex te Doetichem.
  • Slim
  • Schoon
  • Sociaal

Maak kennis met de digitaliseringskansen voor de maakindustrie. Tijdens deze online sessie nemen we u mee in de impact die de digitale transformatie op organisatie en strategie heeft. En gaan we in op de overgang van fysieke- naar combinatie van digitale en fysieke productiesystemen.

Snelle info

Datum en tijd

Locatie
Online

Deelname
Gratis

Voor wie?

Ondernemers en werkenden in de maakindustrie die kansen willen pakken op het gebied van digitalisering en/of digital twin. 

Sprekers

De sprekers van de online bijeenkomst op 6 februari zijn Steffi Menten, promovenda van de Radboud Universiteit op het gebied van digitale transformatie en Gerlinde Oversluizen, docent-onderzoeker met focusgebieden digital twinning, digital factory en LEAN.

Aanmelden

Aanmelden kan via dit aanmeldformulier. Na aanmelding ontvangt u een link voor deelname.

Deze online sessie organiseert de HAN samen met haar partners en betrokkenen uit het project Fieldlab Digital Twin (Graafschap College, ROC Nijmegen, Siemens Digital Industries Software, 8RHK Ambassadeurs) en de bedrijven Varex Imaging, Van Raam, Hencon, Bronkhorst High-Tech en Hyster-Yale. Vanuit dit project kunnen maakbedrijven uit Oost-Nederland actief kennismaken met de digital twinning technologie. 

Er zijn geen kosten verbonden aan deze bijeenkomst.

Focus van de HANSlim - Smart Region

Digitale toepassingen worden steeds sneller ontwikkeld en technologie neemt een steeds belangrijkere plek in ons leven in. Deze digitale innovaties vragen om goede wendbaarheid van mensen, teams en organisaties. Met het samen leren innoveren, delen van kennis en het creëren van ontmoetingsplekken helpt onze focus Smart Region - Slim daarbij. Samen verleggen we grenzen met digitale technologie.

Smart Region vrouw met bril